Jeep Compass: Η απόλυτη έκφραση του σύγχρονου SUV πιο προσιτή από ποτέ!

Με την Jeep να αποτελεί τον δημοφιλέστερο κατασκευαστή οχημάτων ελευθέρου χρόνου, δεν υπάρχει καταλληλότερος για τη δημιουργία του ιδανικού σύγχρονου SUV. Και σήμερα η απόκτηση του νέου Compass είναι πιο εύκολη από ποτέ!

  • -
  • -

Το Jeep Compass αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα SUV που συνδυάζει στιβαρή εμφάνιση, εντυπωσιακές επιδόσεις και πρωτοποριακή τεχνολογία. Με χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, το ανανεωμένο Compass MY24 θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του, προσφέροντας άνεση, ασφάλεια και απόλαυση σε κάθε διαδρομή και έδαφος. Εκτός του ότι συνδυάζεται με δύο κορυφαία υβριδικά σύνολα ισχύος 130 και 240 ίππων, το αμερικανικό οικογενειακό SUV, προσφέρεται σήμερα και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, καθώς ξεκινά από μόλις 33.990 € ή 296 €/μήνα με χρηματοδοτικό πρόγραμμα διάρκειας 48 μηνών. Και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις υπομονή! Βλέπεις, είναι ετοιμοπαράδοτο και μπορεί γίνει άμεσα δικό σου! Το νέο Jeep Compass δεν είναι τυχαία το απόλυτο σύγχρονο SUV! Και εξηγούμε γιατί...

1

Εμφάνιση βασισμένη στην ιστορία της μάρκας

Από την πρώτη ματιά, το Jeep Compass εντυπωσιάζει με την επιβλητική του παρουσία. Η χαρακτηριστική μάσκα με τις επτά γρίλιες, τα κομψά LED φωτιστικά σώματα και οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος αποπνέουν έναν αέρα σιγουριάς, στιβαρότητας και αξιοπιστίας. Οι προφυλακτήρες και οι μεγάλοι τροχοί ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα και τις εκτός δρόμου ικανότητες του οχήματος, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε είδους εξόρμηση εντός και εκτός ασφάλτου.

2

Κορυφαία απόδοση και οικονομία σε ένα

Το Compass είναι εξοπλισμένο με υβριδικούς κινητήρες που συνδυάζουν κορυφαίες επιδόσεις, άμεση απόκριση και ταυτόχρονα μέγιστη οικονομία καυσίμου. Το e-Hybrid σύνολο των 130 ίππων προσφέρεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων. Μπορεί να αποτελεί μία ήπια υβριδική επιλογή, όμως με τη συνδρομή του ηλεκτροκινητήρα των 20 ίππων και τη δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής λειτουργίας υπό χαμηλές απαιτήσεις φορτίου καταφέρνει και εξασφαλίζει κορυφαία αποδοτικότητα. Παράλληλα, όταν υπάρχει ανάγκη για άμεση και πλήρη επιτάχυνση, ο ηλεκτροκινητήρας φροντίζει να ενισχύει τον θερμικό κινητήρα, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή απόδοση.

3

Όσοι αναζητούν το κάτι παραπάνω, η κορυφαία τετρακίνητη Plug-in Hybrid έκδοση 4xe του Compass, συνδυάζει ιδανικά τα καλύτερα στοιχεία δύο διαφορετικών κόσμων. Με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που αγγίζει τα 50 km, οι καθημερινές αστικές μετακινήσεις γίνονται πιο άνετες, αθόρυβες και οικονομικές από ποτέ, ενώ όταν οι συνθήκες το απαιτούν οι 240 ίπποι και η τετρακίνηση που προσφέρει το εν λόγω σύνολο, επιτρέπουν στο αμερικανικό SUV να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Η τιμή του ξεκινάει από τις 47.500 € και δεν επιβαρύνει με φόρο εκείνον που το χρησιμοποιεί ως εταιρικό αυτοκίνητο. Πέρα από την εισαγωγική έκδοση Altitude, το Plug-in Hybrid Compass MY24 διατίθεται στο πολυτελές επίπεδο εξοπλισμού Summit, στο off-road Overland, στο σκληροτράχηλο Trailhawk, καθώς και το Business που ταιριάζει απόλυτα σε αυτόν που αναζητά το ιδανικό εταιρικό αυτοκίνητο.

4

Φυσικά, όπως σε όλα τα μοντέλα της Jeep, έτσι και εδώ το σύστημα Selec-Terrain προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών προγραμμάτων οδήγησης. Με ρυθμίσεις για άσφαλτο, χιόνι, άμμο και λάσπη, ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει την απόδοση του πραγματικού SUV στις εκάστοτε συνθήκες, εξασφαλίζοντας μέγιστη πρόσφυση και σταθερότητα σε κάθε έδαφος.

Next level τεχνολογία και καινοτομία

Ο περιπετειώδης και σκληροτράχηλος χαρακτήρας του Compass μεταφράζεται παράλληλα σε ασυμβίβαστη καινοτομία, προσφέροντας πληθώρα τεχνολογικών χαρακτηριστικών που διευκολύνουν την καθημερινότητα του οδηγού. Το προηγμένο σύστημα infotainment Uconnect με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 10,1 ιντσών από τη βασική έκδοση, επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε πλοήγηση, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα, ενώ η ασύρματη υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto εξασφαλίζει ότι θα είστε πάντα συνδεδεμένοι. Παρόντα είναι και όλα τα εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση τυφλών σημείων, προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε διαδρομή. Η μακρά λίστα του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: Ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορίας, ανίχνευση κόπωσης οδηγού και ενεργή διατήρηση λωρίδας, προβολείς LED Reflectors με αυτόματη ενεργοποίηση, ενεργό cruise control, χρωμιωμένα περιγράμματα παραθύρων αλλά και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

5

Το εσωτερικό του Jeep Compass έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόλυτη άνεση και λειτουργικότητα. Με πολύ ευρύχωρη καμπίνα, υψηλής ποιότητας υλικά με κορυφαία συναρμογή και φινίρισμα, εξασφαλίζει μια πολυτελή αίσθηση σε κάθε διαδρομή. Οι άνετες θέσεις και ο πλούσιος χώρος αποσκευών καθιστούν το Compass το ιδανικό όχημα για οικογενειακά ταξίδια και αποδράσεις με φίλους.

6

Το Jeep Compass δεν είναι απλώς ακόμη ένα SUV. Είναι μια πρόσκληση για εξερεύνηση και περιπέτεια που προσφέρει παράλληλα άνεση και ασφάλεια κάθε φορά που θα το χρησιμοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Jeep και απόκτησέ το σήμερα με τους ευνοϊκότερους όρους, υπολογίζοντας πως είναι ετοιμοπαράδοτο και απολαμβάνοντας παράλληλα την 4ετή εγγύηση της αμερικανικής μάρκας! Ανακάλυψε το και ζήσε την απόλυτη εμπειρία οδήγησης ενός σύγχρονου SUV, γνωρίζοντάς το από κοντά στο επίσημο δίκτυο διανομέων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...