FlexCar: Απόκτησε τώρα το ιδανικό δίκυκλο για σένα και απόλαυσε το καλοκαίρι σε νησί!

Καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει ελευθερία, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Ακριβώς ότι πρεσβεύει και η FlexCar δηλαδή, η πιο ευέλικτη εταιρεία leasing οχημάτων!

  • -
  • -

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα, έχουμε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου. Τα φανταστικά τοπία, η μοναδική φιλοξενία των ντόπιων, οι πεντακάθαρες θάλασσες και το εκπληκτικό φαγητό, είναι από μόνα τους μερικά στοιχεία που μας προσκαλούν να πάρουμε το καράβι και να φύγουμε! Για να το κάνουμε πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος είναι να επιλέξουμε ένα scooter ή μια μοτοσυκλέτα. Απαλλαγμένοι από το μποτιλιάρισμα στις παραλίες και τη διαδικασία εύρεσης θέσης στάθμευσης στην χώρα των νησιών, τα δίκυκλα διευκολύνουν τη ζωή μας σε τέτοιες καταστάσεις, με bonus το ελάχιστο χρηματικό αντίτιμο που απαιτείται στο καράβι, σε αντίθεση με τα τσουχτερά ποσά που βαραίνουν τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Τα ιδανικά δίτροχα για διακοπές!

Μέσα από τον στόλο της FlexCar μπορούμε να βρούμε πολλά ενδιαφέροντα δίκυκλα που καλύπτουν με μαεστρία τις καθημερινές ανάγκες μετακινήσεων, αλλά και τις διακοπές σε ένα νησί. Φτιαγμένα να εξυπηρετούν διαφορετικούς τρόπους ζωής, αλλά με κοινό παρονομαστή την ευελιξία και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ξεχωρίσαμε τα εξής:

Emoov JSM1

Ένα ηλεκτρικό scooter με δυναμική σχεδίαση και αυτονομία έως 170 km ανά φόρτιση. Διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό με Bluetooth, GPS μέσω εφαρμογής και δισκόφρενα εμπρός-πίσω, ενώ συνοδεύεται από έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που κάνει την οδήγηση σε μεγάλες ανηφόρες παιχνιδάκι, ακόμη και με δεύτερο άτομο στη σέλα. Ανακαλύψτε το τώρα!

Yamaha NMAX

Το μικρό scooter της Yamaha ταυτίζεται απόλυτα με την προσωπικότητα της εταιρείας, που δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα κατασκευής, τις τεχνολογίες και την αποδοτικότητα. Ξεχωρίζει για τον νεανικό σχεδιασμό, αλλά και τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα που εξασφαλίζει πολύ αραιές επισκέψεις στα πρατήρια καυσίμων! Ανακαλύψτε το τώρα!

Piaggio Beverly 300

Οι συστάσεις για το Piaggio Beverly, είναι μάλλον περιττές. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα scooter όλων των εποχών. Στη νέα γενιά του και με τον κινητήρα HPE των 300 cc, συνδυάζει την πολύ καλή κατανάλωση καυσίμου με τις δυνατότητες κίνησης ακόμη και έξω από τα όρια της πόλης. Για το κομμάτι της σχεδίασης, δεν χρειάζεται καν ανάλυση! Ανακαλύψτε το τώρα!

Triumph Boneville

Οι μοτοσυκλέτες με έντονο σχεδιαστικό ταπεραμέντο, αποτελούσαν ανέκαθεν ειδικότητα της Triumph. Με κινητήρα 1.200 cc και απόδοση περίπου 80 ίππους είναι βέβαιο ότι μηδενίζει τις αποστάσεις και εκτοξεύει το στυλ! Διαθέτει δύο διαφορετικά προγράμματα οδήγησης και πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ακόμη και Cruise Control. Ανακαλύψτε το τώρα!

BMW K 1600 GT

Η BMW κατασκευάζει κορυφαίες μοτοσυκλέτες τουρισμού που συνήθως, ξεπερνάνε τις προσδοκίες των αναβατών. Η K 1600 GT δεν αποτελεί εξαίρεση, έχοντας έναν θηριώδη κινητήρα 1.600 κυβικών εκατοστών με 160 ίππους. Η άνεση στο ταξίδι κυριαρχεί, ενώ ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει μέχρι και keyless start, έχει απλώς τα πάντα. Ανακαλύψτε το τώρα!

Τα νησιά που αξίζουν μια επίσκεψη

Η Ελλάδα έχει 227 νησιά που κατοικούνται και περίπου 6.000 αν συμπεριλάβουμε τις νησίδες και τις βραχονησίδες. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτιαχτεί μια λίστα που να «διαλέγει» κάποια από αυτά, καθώς κάθε ένα διαθέτει τις δικές του απίστευτες ομορφιές. Ωστόσο, προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε τρεις κοντινούς στην Αθήνα προορισμούς που είναι ιδανικοί για επίσκεψη με δίκυκλο!

Κύθνος

Από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, με πανέμορφες παραλίες, ακόμη και θερμές πηγές στην περιοχή Λουτρά. Στην Κύθνο μπορείς να φτάσεις ξεκινώντας από το λιμάνι του Λαυρίου, με τιμή εισιτηρίου που δεν ξεπερνά τα 17 € ανά ενήλικο επιβάτη. Το εισιτήριο της μοτοσυκλέτας (κάτω των 250 cc) είναι ακόμη φθηνότερο, με τιμή περίπου 16 €. Η πιο γνωστή παραλία που αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη είναι η πασίγνωστη Κολώνα, με το μοναδικό της σχήμα. Πρόκειται για δύο παραλίες, οι οποίες ενώνονται με μια λεπτή λωρίδα άμμου! Μερικές ακόμη προτάσεις για μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά είναι η παραλία Αποκοφτό και η Αγία Ειρήνη, ενώ φαγητό, ποτό και καφέ θα φας και θα πιεις στη Χώρα, τα Λουτρά και τον Μέριχα.

Κέα (Τζια)

Απέχοντας μόλις λίγα λεπτά από το λιμάνι του Λαυρίου, η Κέα, ευρύτερα γνωστή ως Τζια, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για άμεση απόδραση από το τείχος της πόλης. Κάθε ενήλικος επιβάτης πληρώνει περίπου 13 € για να φτάσει στο νησί, ενώ η μοτοσυκλέτα (κάτω των 250 cc) στοιχίζει ακόμη λιγότερα (από 12 €). Η παραλία Γυαλισκάρι, πολύ κοντά στην Κορυσσία, είναι μια πολύ αξιόλογη επιλογή για μπάνιο στη θάλασσα και η Ιουλίδα, προσφέρεται για βραδινή βόλτα και φαγητό με ατμόσφαιρα Αιγαίου. Η παραλία Σπαθί, αλλά και η παραλία του Κούνδουρου, είναι ακόμη δύο εξαιρετικές επιλογές που σίγουρα θα ευχαριστηθούν όλοι.

Άνδρος

Στην Άνδρο οι επιλογές για εξόδους, παραλίες και βόλτες είναι πραγματικά πολλές. Πρόκειται για ένα από τα πιο «γεμάτα» νησιά των Κυκλάδων και μάλιστα, με εύκολη πρόσβαση, αφού από τη Ραφήνα το ταξίδι είναι σύντομο και αρκετά οικονομικό. Το εισιτήριο για ενηλίκους είναι 25 € και για μοτοσυκλέτες (κάτω των 250 cc) είναι μόλις 22 €! Η Χώρα και το Μπατσί είναι οι δύο must προορισμοί για βραδινές εξόδους, φαγητό και καφέ. Έχουν πολύ έντονη ζωή και μια κοσμοπολίτικη αύρα που αλλάζει τη διάθεση των διακοπών! Το μόνο που χρειάζεται λίγη επιπλέον προσοχή, είναι ότι πολλοί δρόμοι που καταλήγουν στις φανταστικές παραλίες της Άνδρου, είναι χωματόδρομοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαιτείται 4x4 αυτοκίνητο! Ακόμη και με scooter μπορείς να φτάσεις εύκολα και με ασφάλεια, αρκεί ο οδηγός να προσέχει τον τρόπο που κινείται στο χώμα.

Η απάντηση είναι πάντα... FlexCar

Η FlexCar έχει έναν πολύ μεγάλο στόλο οχημάτων, που περιλαμβάνει και δίκυκλα. Η ευρεία γκάμα προσφέρει λύσεις σε μικρά, μεσαία ή μεγάλα δίτροχα, όπως και ηλεκτρικές προτάσεις για εκείνους που θέλουν τη μέγιστη δυνατή οικονομία στα καύσιμα. Και βέβαια τα δυνατά σημεία της FlexCar, όπως η μίσθωση χωρίς προκαταβολή και χρονικές δεσμεύσεις, παραμένουν. Ο χρήστης του δίκυκλου μπορεί να το επιστρέψει όποτε θέλει εκείνος, χωρίς να τον περιορίζει κανένα συμβόλαιο συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας.

Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει όποτε επιθυμεί και να πάρει ένα άλλο ή να το αγοράσει. Η FlexCar του προσφέρει και δωρεάν αναβάθμιση οχήματος μετά τους 14 μήνες, ενώ στους 28 μήνες επιστρέφεται και το FlexDeposit, ένα ποσό ίσο με δύο μισθώματα που πληρώνει στην αρχή ο μισθωτής. Φυσικά, όπως συμβαίνει και στα αυτοκίνητα, ο χρήστης του δίκυκλου πληρώνει μόνο το μηνιαίο μίσθωμα. Η μεικτή ασφάλεια, η συντήρηση, οι βλάβες, τα τέλη κυκλοφορίας, τα ελαστικά και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί το όχημα, τα καλύπτει η εταιρεία.

Ανακαλύψτε την γκάμα των scooters αλλά και τις επιλογές μοτοσυκλετών της FlexCar και... ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...