Top 10 Μοντέλα 17 – 23 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 17 – 23 Ιουνίου

Ανακατατάξεις, αλλαγές θέσεων, μία είσοδος και μία έξοδος. Αυτές είναι επιγραμματικά οι αλλαγές στην λίστα που διαμορφώνετε εσείς οι αναγνώστες, με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

  • -
  • -

Μπορεί η πρώτη και η δεύτερη θέση να έμειναν απαράλλαχτες, με το Toyota Aygo X να κρατά τα ηνία και το Suzuki Ignis να ακολουθεί, όμως το τρίτο σκαλί του βάθρου άλλαξε χέρια. Πέρασε στο FIAT 500, που βρέθηκε δύο θέσεις πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Σταθερά τέταρτο είναι το Mitsubishi Space Star, με το FIAT Panda να βελτιώνεται κατά μία θέση και πλέον να είναι πέμπτο.

Την αρχή του δεύτερου μισού της λίστας κάνει το Renault Clio όντας ένα σκαλί ψηλότερα, ενώ έβδομο βρέθηκε το Kia Picanto με σημαντική απώλεια τεσσάρων θέσεων. Όγδοο και μόλις ένα σκαλί πιο χαμηλά από την προηγούμενη λίστα είναι το SEAT Ibiza. Ένατο είναι και πάλι το Suzuki Swift, ενώ στο τέλος έχουμε την πιο μεγάλη αλλαγή. Έφυγε η BMW X2 από την δέκατη θέση και στη θέση της ήρθε το Dacia Duster.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...