Οδηγός Porsche πήγε να περάσει από δεξιά φορτηγό – Αυτή ήταν η κατάληξη (video)

Ακόμη κι αν διαθέτεις ένα αυτοκίνητο όπως η Porsche 911 GT2 RS πρέπει να είσαι προσεκτικός. Ένας λάθος ελιγμός πάνω σε προσπέραση είναι αρκετός για να έρθει η καταστροφή.

  • -
  • -

Όσοι διαθέτουν την Porsche 911 GT2 RS, δικαίως αισθάνονται οι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι από τα κορυφαία, προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, χάρη στη δύναμη του πανίσχυρου κινητήρα και το εκπληκτικό «στήσιμο».

Ωστόσο, ακόμη κι αν έχεις τα χέρια σου μια από τις ταχύτερες και πιο extreme Porsche που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, απαιτείται να επιδεικνύεις ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά στον δημόσιο δρόμο. Ειδάλλως, δεν αποκλείεται να στείλεις το θαυμαστό sportcar για παλιοσίδερα, όπως ο κύριος στο παρακάτω video.

porsche

Ο οδηγός της GT2 RS θεώρησε πως χάρη στους 700 ίππους μπορεί να προσπεράσει άνετα το φορτηγό που προπορευόταν. Δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση όμως, και κατά την προσπέραση από δεξιά, βρέθηκε στο γρασίδι. Όταν αντιλήφθηκε πως δεν υπάρχει λωρίδα κυκλοφορίας στα δεξιά, επιχείρησε να έρθει αριστερά, αλλά τότε χτύπησε πάνω στο φορτηγό και στη συνέχεια σε μια πινακίδα.

Δείτε ακόμη: Πώς οδηγός Porsche σκοτώθηκε από λακκούβα;

Η υπέροχη Porsche υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές. Όλο το αριστερό κομμάτι του αυτοκινήτου καταστράφηκε, με τον πίσω άξονα να αποκολλάται. Το αυτοκίνητο προφανώς και οδεύει προς ολική, με τον οδηγό, ευτυχώς να μην παθαίνει τίποτα.

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι, η 911 GT2 RS είναι ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα στην Αυστραλία – το ατύχημα σημειώθηκε στη Μελβούρνη – με τις τιμές για τη γενιά 991.2 να κυμαίνονται από 600.000 έως 800.000 δολάρια Αυστραλίας.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...