Αποστολή στη Φρανκφούρτη – Το GOCAR ψηφίζει για το Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Το Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο, το GOCAR, λαμβάνει μέρος στην ψηφοφορία για το Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς. Ο Μιχάλης Γεωργιάδης, βρίσκεται στη Φρανκφούρτη για να οδηγήσει όλα τα νέα μοντέλα.

  • -
  • -

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για το GOCAR. Το Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο λαμβάνει μέρος στην ψηφοφορία για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στη Γερμανία. Ο Μιχάλης Γεωργιάδης, ο μόνος Έλληνας εκλέκτορας για το World Car Awards, εκπροσωπώντας το GOCAR, οδηγεί τα νέα υποψήφια μοντέλα για το German Car of the Year 2025 και μας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις.

Στον θεσμό βράβευσης της μεγαλύτερης αγοράς της Ευρώπης, συμμετέχουν σε πρώτη φάση, 80 αυτοκίνητα. Πρόκειται για νέα μοντέλα που, είτε έχουν λανσαριστεί, είτε πρόκειται να λανσαριστούν στη Γερμανία το επόμενο διάστημα.

gcoty

Οι δοκιμές πραγματοποιούνται στα περίχωρα της Φρανκφούρτης, με τον Μιχάλη Γεωργιάδη, Γενικό Διευθυντή του GOGAR, να οδηγεί ορισμένα από τα υποψήφια αυτοκίνητα, όπως τη νέα Porsche Macan και τα XPENG G6 και G9. Η τελική ψηφοφορία για το Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2025, θα γίνει στα τέλη της φετινής χρονιάς.

gcoty

Μείνετε συντονισμένοι στο GOCAR, για να δείτε πολλά και ενδιαφέροντα καινούρια αυτοκίνητα, τα οποία θα έρθουν και στην Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...