Στην Ελλάδα το νέο CUPRA Leon – Τιμές

Το νέο Leon είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, με την CUPRA να ανακοινώνει όλες τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου και τις τιμές.

  • -
  • -

Η ανανεωμένη εκδοχή του CUPRA Leon έφτασε στη χώρα μας, έχοντας ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση, περισσότερες ψηφιακές τεχνολογίες, βελτιωμένη ποιότητα υλικών και το επόμενης γενιάς eHybrid σύνολο. Το ισπανικό αυτοκίνητο εισάγει το DNA της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της μάρκας στην compact κατηγορία έχοντας ως σημείο αναφοράς το εμπρός μέρος που θυμίζει ρύγχος καρχαρία, το ενσωματωμένο λογότυπο CUPRA στο καπό, τους τριγωνικούς matrix LED προβολείς και το ενσωματωμένο και φωτιζόμενο λογότυπο της φίρμας στο κέντρο των πίσω φώτων LED.

cupra

Νέας σχεδίασης είναι οι ζάντες 18 και 19 ιντσών, όπως και τα αποκλειστικά χρώματα Century Bronze Matt και Enceladus Grey Matt που συμπληρώνουν την παλέτα των 9 αποχρώσεων.

cupra

Το εσωτερικό αποπνέει μια αίσθηση ανώτερης ποιότητας, με σχεδιαστικά ανανεωμένα στοιχεία, όπως η κεντρική κονσόλα, τα πάνελ των θυρών, το ταμπλό και οι επενδύσεις. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η ψηφιακή εμπειρία του οδηγού. Ένα νέο και βελτιωμένο HMI ενσωματώνεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι, καθώς και στο μεγαλύτερο σύστημα infotainment με οθόνη 12,9 ιντσών, που διαθέτει slider με ρετρό φωτισμό. Οι επιφάνειες του ταμπλό χρησιμοποιούν τρισδιάστατα παραμετρικά μοτίβα, με τα βελτιωμένα υλικά να αναβαθμίζουν την ποιότητα του καμπίνας.

cupra

Τα σπορ καθίσματα χρησιμοποιούν υφασμάτινη επένδυση, ενώ τα μπάκετ καθίσματα φέρουν επένδυση είτε από ανακυκλωμένες μικροΐνες σε ποσοστό 73% - με προοδευτική διάτρηση με λέιζερ - είτε από οικολογικό δέρμα.

Από 150 έως 272 ίππους

Το πεντάθυρο CUPRA Leon διατίθεται με σύνολα βενζίνης και plug in hybrid. Στη βάση της γκάμας είναι ο 1.5 TSI με τους 150 ίππους, ενώ το ίδιο μοτέρ προσφέρεται και ως eTSI επίσης με 150 ίππους και το ήπιο υβριδικό σύστημα 48V. Ακολουθεί ο 1.5 TSI eHybrid, ο οποίος αφορά τόσο τη hatchback όσο και τη Sportstourer εκδοχή, απόδοσης 204 και 272 ίππων.

cupra

Συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο DSG, έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μεγαλύτερη μπαταρία που προσφέρει τώρα ωφέλιμη χωρητικότητα 19,7 kWh, χαρίζοντας αυτονομία με ηλεκτρική ενέργεια έως 100 km.

Δείτε ακόμη: CUPRA Formentor – Νέοι κινητήρες και τιμές στην Ελλάδα

cupra

Για τους πιο ανήσυχους υπάρχει το CUPRA Leon VZ e-HYBRID των 272 ίππων που εξοπλίζεται και με φρένα της Brembo, ενώ ακόμη πιο ψλά βρίσκεται η έκδοση Leon VZ με τους 300 ίππους. Χρησιμοποιεί ένα 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG για να μεταφέρει την ισχύ στους εμπρός τροχούς, ενώ ένα ενσωματωμένο μπλοκέ εμπρός διαφορικό (VAQ) συμβάλλει στον καλύτερο έλεγχο της παροχής ισχύος του οχήματος.

cupra

Φυσικά, το μοντέλο εξοπλίζεται με πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και άνεσης, συμπεριλαμβανομένων των Predictive Adaptive Cruise Control (ACC), Travel Assist, Side & Exit Assist και Emergency Assist. Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από 31.490 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές του νέου CUPRA Leon: 

  • Leon 1.5 TSI 150hp: 31.490 €
  • Leon 1.5 eTSI 150hp DSG MHEV: 33.490 €
  • Leon 1.5 TSI 204hp DSG e-Hybrid: 41.990 €
  • Leon 1.5 TSI 272hp VZ DSG e-Hybrid: 44.990 €
  • Leon 2.0 TSI 300hp VZ DSG: 48.990 €
  • Leon Sportstourer 1.5 TSI 204hp DSG e-Hybrid: 42.990 €
  • Leon Sporttourer 1.5 TSI 272hp VZ DSG e-Hybrid: 45.990 €
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...