Η cabrio Rolls-Royce που κυκλοφορεί στη Μύκονο – Ποιος την έφερε [video]

Η πανάκριβη Rolls-Royce μεταφέρθηκε αεροπορικώς από το Ντουμπάι στη Μύκονο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων στο νησί των ανέμων.

  • -
  • -

Στη Μύκονο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείς να αντικρίσεις τα πάντα. Το νησί των ανέμων προσελκύει κάθε χρόνο πάμπλουτους επιχειρηματίες, μοντέλα από κάθε γωνιά της γης, διάσημους αθλητές και μποέμ κοσμοπολίτες.

Πολλοί από αυτούς έρχονται στο ελληνικό νησί με εντυπωσιακά σκάφη και άλλοι με ιδιωτικά αεροπλάνα. Αυτές τις ημέρες στη Μύκονο, τα βλέμματα έχει μαγνητίσει μια cabrio Rolls-Royce. Πρόκειται για μια Dawn, ένα από τα πιο πολυτελή οχήματα, το οποίο είναι κατασκευασμένο σε μεγάλο βαθμό στο χέρι.

rr

Η εργοστασιακή τιμή του ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο, επειδή οι περισσότεροι κάτοχοι έχουν επιλέξει να το εξατομικεύσουν, πολλές φορές το κόστος αγγίζει ακόμη και το 1 εκατ. ευρώ. Η συγκεκριμένη Rolls-Royce ανήκει σε Άραβα κροίσο που επέλεξε να κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα 2 νέα αυτοκίνητα του Σάκη Ρουβά – Οι τιμές τους

Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv μεταφέρθηκε αεροπορικώς από το Ντουμπάι στην Ελλάδα. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του γκρι, με διαφορετικού χρώματος καπό. Το πολυτελές σαλόνι καλύπτεται από καφέ δέρμα με φινιρίσματα ξύλου και αλουμινίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...