Το νέο ηλεκτρικό SUV της Opel έχει αυτονομία 700 km – Δείτε ποιο είναι

Ατελείωτη αυτονομία προσφέρει το νέο ηλεκτρικό SUV που δημιούργησε η Opel, κάνοντας τα ταξίδια, τις διακοπές και τις εκδρομές, πιο εύκολα από ποτέ.

  • -
  • -

Η αυτονομία είναι ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης όταν η κουβέντα έρχεται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς πολλοί αγχώνονται και θεωρούν ότι με μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας δεν μπορούν να πάνε αρκετά μακριά.

Αν και οι αυτονομίες γενικά έχουν ανέβει κατακόρυφα και πλέον αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, η Opel κάνει ένα βήμα ακόμα δημιουργώντας ένα SUV το οποίο μπορεί να καλύψει μέχρι και 700 km χωρίς να χρειαστεί επαναφόρτιση.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/498a3bc0149e0c2c8823805dd4cd945c.jpeg

Η μπαταρία είναι το κλειδί για την πολύ μεγάλη αυτονομία του SUV της Opel

Με βάση την πλατφόρμα STLA Medium του Ομίλου Stellantis, αυτό το αμιγώς ηλεκτρικό SUV διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας έως 98 kWh, συνδυασμένη με ηλεκτροκινητήρα νέας γενιάς και χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως η αντλία θερμότητας. Αυτές οι καινοτομίες επιτρέπουν την κάλυψη πολύ μεγάλων αποστάσεων χωρίς εκπομπές ρύπων.

Δείτε ακόμα: Νέο Opel Frontera: Με αυτούς τους κινητήρες θα έρθει στην Ελλάδα - Πόσο μεγάλο είναι το πορτ μπαγκάζ;

Η επαναφόρτιση της μπαταρίας στο 80% χρειάζεται μόλις 26 λεπτά σε δημόσιο σταθμό ταχείας φόρτισης, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινές ανάγκες και μακρινά ταξίδια. Με αυτόν τον τρόπο, η Opel πραγματώνει το όραμά της για βιώσιμη κινητικότητα χωρίς συμβιβασμούς.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/d0826b85aa9c868586a850646b29f9b3.jpeg

Ποιο είναι το SUV της Opel που προσφέρει αυτονομία 700 km;

Το SUV της γερμανικής μάρκας που έχει αυτονομία 700 km είναι το Opel Grandland, το οποίο χαρακτηρίζεται και από εντυπωσιακή εμφάνιση. Η σχεδίαση του Grandland ενσωματώνει τους πυλώνες της Opel: Greenovation, Detox και Modern German.

Η εξωτερική εμφάνιση χαρακτηρίζεται από το νέο 3D Vizor με φωτιζόμενο το σήμα της Opel και την τεχνολογία Edge Light. Στο πίσω μέρος, το φωτιζόμενο έμβλημα OPEL και η υπογραφή φωτισμού «Compass» κάνουν το μοντέλο ξεχωριστό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a66a6a3e141c9082e70edec0ff94cf86.jpeg

Εντυπωσιακό και στο εσωτερικό

Το εσωτερικό του Grandland είναι εξίσου εντυπωσιακό. Οι οριζόντιες γραμμές ενισχύουν την αίσθηση ευρυχωρίας, ενώ η κεντρική οθόνη 16 ιντσών και η ψηλά τοποθετημένη κεντρική κονσόλα προσδίδουν μια σπορ αίσθηση.

Ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη Intelli-HUD head-up display επιτρέπουν στον οδηγό να επικεντρωθεί στον δρόμο. Η λειτουργία Pure Mode μειώνει το περιεχόμενο των οθονών για μια πιο «καθαρή» εμπειρία οδήγησης. Όλα τα υφάσματα και καλύμματα στο εσωτερικό είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά, ακολουθώντας τη στρατηγική Greenovation της Opel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...