Top 10 Μοντέλα 24 – 30 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 24 – 30 Ιουνίου

Ήρεμα τα πράγματα στη λίστα αυτή της εβδομάδας, με ένα μόλις μοντέλο να κερδίζει δύο θέσεις. Όλα τα υπόλοιπα παρέμειναν ως είχαν, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου που βρίσκεται στην πρώτη θέση.

  • -
  • -

Το εβδομαδιαίο Top10 δείχνει τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, σύμφωνα με τις δικιές σας προτιμήσεις. Κρίνοντας από τη λίστα που έχουμε σήμερα και την αντίστοιχη την προηγούμενης εβδομάδας, λίγα πράγματα άλλαξαν στα αυτοκίνητα που ψάξατε. Σταθερές οι θέσεις στην πλειοψηφία των μοντέλων, με μοναδική αλλαγή την βελτίωση της απόδοσης σε μόλις ένα εξ αυτών. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Σταθερά στην κορυφή της 10άδας βρίσκεται το A-SUV των Ιαπώνων, Toyota Aygo X, ενώ ίδια είναι και τα αυτοκίνητα που συμπληρώνουν το βάθρο, με τα Suzuki Ignis και FIAT 500 να ακολουθούν. Για την ακρίβεια ίδια παρέμεινε όλη η πρώτη 5άδα, καθώς στις θέσεις 4 και 5 συνεχίζουν να βρίσκονται τα Mitsubishi Space Star και FIAT Panda. Από εκεί και μετά είχαμε την μοναδική αλλαγή, με το Seat Ibiza να κερδίζει δύο θέσεις, ανεβαίνοντας στο νούμερο 6. Τα αυτοκίνητα που προσπέρασε ήταν το Renault Clio και το Kia Picanto που αποτελούν τις θέσεις 7 και 8, αντίστοιχα. Τέλος, το Top10 κλείνουν τα Suzuki Swift και Dacia Duster για ακόμη μία φορά.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...