Πάτρα: Πώς 2 γυναίκες τσέπωσαν 300.000 ευρώ από μεγάλο βενζινάδικο

Δύο γυναίκες, επί 2,5 χρόνια έβαζαν χέρι στο ταμείο, τσεπώνονταν σχεδόν 300.000 ευρώ. Δείτε ποιο ήταν το κόλπο τους.

  • -
  • -

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται δύο γυναίκες στην Πάτρα, οι οποίες κατηγορούνται για υπεξαίρεση κατά συναυτουργία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Οι δύο κυρίες κατηγορούνται πως τσέπωσαν από βενζινάδικο το απίστευτο ποσό των 292.282 ευρώ. Όπως αναφέρει το pelop.gr, πρόκειται για μεγάλο πρατήριο υγρών καυσίμων της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η μία γυναίκα ήταν υπάλληλος του πρατηρίου

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε πως η μια κατηγορούμενη εργαζόμενη ως υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα, από τον Νοέμβριο του 2022 έως και τον Ιούνιο του 2024, υπεξαίρεσε σταδιακά από κοινού με την δεύτερη κατηγορούμενη, το συνολικό χρηματικό ποσό των (292.282) ευρώ, προερχόμενο από τις εισπράξεις της εταιρείας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f40c6046b9072093899bd7a39c330a44.jpg

Σύμφωνα με την καταγγελία η υπάλληλος πραγματοποιούσε τις εισπράξεις και τις πληρωμές των καυσίμων, καταγράφοντας χειρόγραφα τις κινήσεις και πριν την παράδοση του υπόλοιπου χρηματικού ποσού είτε στη νόμιμη εκπρόσωπο, είτε σε έτερο συνάδελφό της, κατέγραφε χρηματικό ποσό μικρότερο από το πραγματικό, ιδιοποιούμενη το υπολειπόμενο χρηματικό ποσό καθημερινά.

Για να μην γίνεται αντιληπτή και να αποφύγει τυχόν εντοπισμό της, σε περίπτωση ελέγχου, κατά την αποχώρηση από την εργασία της, παρέδιδε τα χρήματα που υπεξαιρούσε κάθε φορά στη συνεργό της, η οποία την ανέμενε κοντά στο πρατήριο καυσίμων σε καθημερινή βάση και παραλάμβανε τα χρήματα.

Δείτε ακόμη: Γυναίκα έβαλε 510 φορές τζάμπα βενζίνη – Πώς ξεγέλασε το σύστημα;

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, δυο τραπεζικές κάρτες, βιβλίο σημειώσεων, έγγραφα, τρία κινητά τηλέφωνα, δεμα που περιείχε μεταλλικά τμήματα και τμήματα στήριξης θυρών, παραστατικά και αποδείξεις.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πατρών. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

πηγή: pelop.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...