To Dacia που κάνει πάνω από 1.000 km με ένα γέμισμα και κοστίζει 23.580 ευρώ

Και γι’ αυτούς που οι 5 θέσεις δεν είναι αρκετές, να πούμε ότι προσφέρεται και σε 7-θέσια διάταξη με το ίδιο κινητήριο σύνολο και την εντυπωσιακή αυτονομία.

  • -
  • -

Όταν κάποιος βρίσκεται σε αναζήτηση οχήματος, ξέρει περίπου τι να περιμένει, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει. Αν για παράδειγμα ψάχνεις κάτι μικρό και οικονομικό για την πόλη, πλέον πρέπει να υπολογίζεις μία τιμή που κυμαίνεται από 16.000 έως και 20.000 ευρώ περίπου. Αν πάλι ψάχνεις για ένα οικογενειακό τότε πάμε στις 25.000-30.000. Ειδικά αν αποτελεί και μέρος της crossover κατηγορίας, τότε μπορεί να έχουμε να κάνουμε με τιμές ακόμη πιο υψηλές. Έχοντας αυτά τα δεδομένα στο μυαλό, πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να κοστίζει ένα οικογενειακό crossover με χώρο αποσκευών που αγγίζει τα 708 lt και αυτονομία που ξεπερνά κατά πολύ τα 1.000 km; Σύμφωνα με την Dacia κάτι τέτοιο ξεκινά από 23.580 ευρώ.

1

Τόσο κοστίζει το Dacia Jogger, το ευρύχωρο οικογενειακό μοντέλο το οποίο προσφέρει την πρακτικότητα και την ευκολία που συνεπάγεται μία ευρύχωρη καμπίνα και ένας τεράστιος χώρος αποσκεύων, σε λογική τιμή. Παράλληλα, στη βασική του έκδοση συνδυάζεται με τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου TCe διπλού καυσίμου (βενζίνη και LPG) με 100 ίππους. Το συγκεκριμένο σύνολο χάρη στα ρεζερβουάρ 50 λίτρων για τη βενζίνη και 40 λίτρων για το υγραέριο, προσφέρει αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000 χιλιόμετρα, ενώ με εκπομπές ρύπων 121 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά km δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και εισέρχεται κάθε μέρα στον πράσινο δακτύλιο της Αθήνας.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η τιμή του νέου Dacia Duster στην Ελλάδα!

2

Ο περιπετειώδης αλλά και οικογενειακός προσανατολισμός του τονίζεται από τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (200 mm), τον εξοπλισμό με σύστημα πολυμέσων Media Display, Bluetooth, θύρα USB, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και το χώρο αποσκευών ο οποίος στην 5θέσια διάταξη αγγίζει τα 708 lt. Εάν επιλεγεί τώρα η 7-θέσια διάταξη, τότε ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 565 λίτρα όταν η τρίτη θέση καθισμάτων είναι αναδιπλωμένη και τα 160 λίτρα όταν βρίσκεται σε χρήση.

Πόσο κοστίζουν όλα αυτά; Από 23.580 € για την βασική έκδοση με την 5-θέσια διάταξη και από 25.080 € για την 7-θέσια. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την βασική έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...