Ποιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα έχει τιμή κάτω από 15.000 ευρώ - Καίει 5 lt/100 κμ

Πρόκειται για το μοναδικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς που πωλείται με αρχική τιμή κάτω από τις 15.000 ευρώ χωρίς την βοήθεια κάποιας προωθητικής ενέργειας.

  • -
  • -

Όποιος αναζητά καινούργιο αυτοκίνητο με τιμή αρκετά κάτω από τις 20.000 ευρώ, θα έχει σίγουρα συνειδητοποιήσει ότι οι επιλογές είναι σημαντικά λιγότερες σε σχέση με το παρελθόν. Η αγορά έχει αλλάξει, η κατηγορία των μοντέλων με τιμή από 9.000 έως 14.000 € έχει εξαφανιστεί ολοκληρωτικά, οπότε η λίστα έχει σίγουρα γίνει μικρότερη. Ποιο είναι όμως το μοναδικό αυτοκίνητο της σημερινής ελληνικής αγοράς που προσφέρεται με τιμή κάτω από 15.000 ευρώ;

1

Με τιμές που ξεκινούν από 14.900 €, το Mitsubishi Space Star αποτελεί το φθηνότερο μοντέλο που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα. Το αυτοκίνητο πόλης της ιαπωνικής μάρκας μετά από ένα μικρό διάλειμμα επανήλθε στην ελληνική αγορά και πλέον αποτελεί το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που μπορείς να αγοράσεις σήμερα χωρίς την βοήθεια κάποιας προωθητικής ενέργειας. Πρόκειται για ένα μέλος του A segment με 1.000άρι ατμοσφαιρικό μοτέρ απόδοσης 71 ίππων και 102 Nm ροπής. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και προσφέρει εκτός από χαμηλή κατανάλωση (5 lt/100km) και μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στα 113g/km CO2 που εκπέμπει.

2

Η βασική έκδοση Entry που συζητάμε προσφέρει στοιχεία όπως Hill assist, Σύστημα ανίχνευσης πίεσης ελαστικών [TPMS], Αυτόματο έλεγχο φώτων με αισθητήρα, Αυτόματους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, Ηλεκτρικούς καθρέπτες θυρών στα χρώματα του αμαξώματος και Ηλεκτρικά παράθυρα (μπροστά).

Δείτε ακόμη: Ποιο νέο supermini είναι φθηνότερο 1.200 ευρώ στην Ελλάδα;

Πιο πάνω υπάρχουν ακόμα 3 πακέτα εξοπλισμού, με τα δύο κορυφαία να προσφέρουν μεταξύ άλλων και τη δυνατότητα επιλογής αυτόματου κιβωτίου CVT. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τη βασική έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...