Αυτοκίνητο πήρε φωτιά πριν μπει στο πλοίο – Είχε πάνω από 40% βενζίνη!

Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο λιμάνι και λίγα μέτρα πριν μπει στο πλοίο άρπαξε φωτιά. Πυροσβεστική και Λιμενικό κατάφεραν να τη σβήσουν πριν επεκταθεί. Δεν ήταν ηλεκτρικό, αλλά είχε αρκετή βενζίνη στο ντεπόζιτο.

  • -
  • -

Πανικός δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Καβάλας, όταν ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά ενώ βρισκόταν στην ουρά για την επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό τη Λήμνο. Το όχημα άρχισε να βγάζει καπνούς λίγο πριν την επιβίβαση στο καράβι της γραμμής.

fotia

Ευτυχώς, το Λιμενικό ανταποκρίθηκε άμεσα και απομάκρυνε ταχύτατα τα υπόλοιπα οχήματα που ανέμεναν με τη σειρά τους στην ουρά, πριν οι φλόγες επεκταθούν. Συγχρόνως, οι λιμενικοί με πυροσβεστήρες συγκράτησαν τη φωτιά έως ότου έρθει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη θέσει υπό έλεγχο.

Το ευτύχημα είναι πως το αυτοκίνητο, πρώτον δεν είχε προλάβει να μπει στο πλοίο και δεύτερον δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

fotia

Από τις  φωτογραφίες που δημοσίευσε το proininews.gr, φαίνεται πως πρόκειται για μοντέλο της Alfa Romeo και συγκεκριμένα για την GT. Το αυτοκίνητο δεν ανήκει στα ηλεκτρικά και προφανώς δεν τίθεται θέμα αν είχε κάτω από 40% χωρητικότητα μπαταρίας, όπως ορίζει η εγκύκλιος του υπουργείου Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 

Δείτε ακόμη: Video-ντοκουμέντο: Tesla τσάκωσε πλήρωμα πλοίου - Δείτε τι απίστευτο έκανε

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι, αφότου απομακρύνθηκε το αυτοκίνητο από το λιμάνι, τα υπόλοιπα οχήματα επιβιβάστηκαν κανονικά στο πλοίο με προορισμό τη Λήμνο.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...