Video: Tesla Cybertruck τούμπαρε σε κεντρικό δρόμο με επιβάτες!

Το ηλεκτρικό pick-up της Tesla έγινε viral με την παρουσίασή του και τα απίστευτα χαρακτηριστικά του, όμως σίγουρα δεν είναι άτρωτο στην… υπερβολή.

  • -
  • -

Ελάχιστα αυτοκίνητα στην ιστορία των τεσσάρων τροχών έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλο ντόρο με την παρουσίασή τους, όσο το Tesla Cybertruck. Το ιδιαίτερο ηλεκτρικό pick-up με τον μοναδικό σχεδιασμό και τα… περίεργα χαρακτηριστικά, όπως τα αλεξίσφαιρα πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι, σε συνδυασμό με την απήχηση που έχουν τα launch events της εταιρείας του Elon Musk, έκαναν το νέο μοντέλο viral πριν καν κυκλοφορήσει. Ωστόσο, τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι «άτρωτο». Και αυτό αποδεικνύεται από το συγκεκριμένο περιστατικό, όπου ο οδηγός του αυτοκινήτου προφανώς κάτι δεν υπολόγισε σωστά.

Tesla Cybertruck τούμπαρε με τέσσερις επιβάτες!

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος από τις αρχές, προφανώς ο οδηγός του Tesla Cybertruck είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και προχώρησε σε μερικές «λάθος» κινήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τη σύγκρουση του αυτοκινήτου και στη συνέχεια, την ανατροπή του. Η ζημιά φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη, όμως ευτυχώς η οροφή και οι κολόνες αποδείχθηκαν όσο ισχυρές χρειάζεται προκειμένου το μεγάλο βάρος της μπαταρίας να συγκρατηθεί και να μην «λιώσει» την καμπίνα. Μέσα στο όχημα υπήρχαν τέσσερις συνολικά επιβάτες, με τους τρεις να γλυτώνουν χωρίς τραυματισμό και τον έναν να διακομίζεται στο νοσοκομείο, φέροντας ευτυχώς ελαφρά τραύματα.

Δείτε ακόμη: Tesla vs KIA στην Κηφισιά - Ποιος... κέρδισε;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ατύχημα δεν εμπλέκεται κανένα άλλο όχημα. Το Tesla Cybertruck προκάλεσε μόνο του την ανατροπή του, κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο αφού το σχήμα του αμαξώματος, σε συνδυασμό με το μεγάλο βάρος και τα πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ένας συνδυασμός που κανένα όχημα δεν θα ήθελε να… τρακάρει μαζί του. Να αναφέρουμε ότι στο σημείο, εκτός από την αστυνομία, έσπευσε και η πυροσβεστική. Δεν υπήρξε όμως κάποιο επιπλέον πρόβλημα. Ούτε φωτιά, ούτε ανάγκη για απεγκλωβισμό κάποιου επιβάτη από την καμπίνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...