Έκλεψαν αυτοκίνητο αξίας 390.000 ευρώ με ένα μήνυμα - Πώς το έκαναν

Οι δράστες δεν χρειάστηκαν καν να μεταβούν στην αντιπροσωπεία. Με ένα απλό μήνυμα στο κινητό κατάφεραν να κλέψουν το πανάκριβο SUV. Δείτε πως.

  • -
  • -

Άφαντη έγινε μια αστραφτερή Rolls-Royce Cullinan στο Μαϊάμι, πριν καν φτάσει στον ιδιοκτήτη της. Οι έμπειροι δράστες με έναν απλό και ευφυή τρόπο κατάφεραν να κλέψουν το πολυτελές SUV χωρίς να μεταβούν στην αντιπροσωπεία.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της αντιπροσωπείας Limited Spec Automobile, Stephen Waisman, το βρετανικό αυτοκίνητο αξίας 420.000 δολαρίων (391.000 ευρώ) είχε προγραμματιστεί να φτάσει από την Ευρώπη στο Μαϊάμι το περασμένο Σάββατο, στις 2 το μεσημέρι.

klopi

Η μεταφορά είχε προγραμματιστεί να γίνει με έναν μεταφορέα που χρησιμοποιούσαν και στο παρελθόν. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου, ο οδηγός έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από άγνωστο νούμερο που του μετέφερε νέες οδηγίες και συγκεκριμένα του ζητούσε να μεταφέρει το αυτοκίνητο σε άλλη τοποθεσία.

Ο οδηγός δίχως να απαιτήσει επιπλέον πληροφορίες έκανε αυτό που του είπαν μέσω των sms και πήγε την Cullinan στο νέο σημείο. Όταν ο κύριος Waisman τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε γιατί δεν έχει φτάσει στην αντιπροσωπεία ακόμη, η απάντηση τον σόκαρε. Ο μεταφορέας του είπε πως το αυτοκίνητο έχει ήδη παραδοθεί.

klopi

Προφανώς, η RR είχε κάνει φτερά, με τον διευθυντή της αντιπροσωπείας να μην μπορεί να πιστέψει πως ο οδηγός της μεταφορικής πείστηκε τόσο εύκολα από τον δράστη και του παρέδωσε το αυτοκίνητο.

«Οργανώσαμε τη μεταφορά με μία μεταφορική που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Το πρωί του Σαββάτου, γύρω στις 9 π.μ., ο οδηγός έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από διαφορετικό αριθμό, στο οποίο του ζητούνταν να πάει το αυτοκίνητο σε άλλη τοποθεσία», δήλωσε ο κύριος Waisman.

klopi

«Όταν επικοινωνήσαμε μαζί του και τον ρωτήσαμε που είναι το αυτοκίνητο, απάντησε το έχουμε παραδώσει ήδη. Του είπαμε τι λες;», συνέχισε ο διευθυντής και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ήταν τόσο εύκολο να κλέψουν το αυτοκίνητο. Δεν καταλαβαίνω πως ο οδηγός δεν ζήτησε βεβαιώσεις για την αλλαγή της τοποθεσίας».

Δείτε ακόμη: Αττική: Έκλεψαν Toyota Yaris σε 3 λεπτά – Δείτε σε ποια περιοχή και το video

Για τον εντοπισμό της Rolls-Royce Cullinan έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα, με την αντιπροσωπεία Limited Spec Automobile να προσφέρει αμοιβή 40.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες για την κλοπή.

πηγή: nbcmiami.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...