Σπείρα έκανε ντου σε 3 μεγάλα νησιά της Ελλάδας - Ξάφρισαν 8 αυτοκίνητα

2 άνδρες και 3 γυναίκες είχαν συστήσει ομάδα και μέσα σε ένα διήμερο έκλεψαν 8 αυτοκίνητα επισκεπτών-τουριστών σε 3 μεγάλα νησιά της Ελλάδας.

  • -
  • -

Τη δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην διάπραξη κλοπών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στην Σκόπελο, στην Αλόννησο και στη Σκιάθο, εξακρίβωσε η Ελληνική Αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι κλέφτες, κατά το διήμερο 28/29 Ιουνίου 2024, μετακινούμενοι με επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός, διέπραξαν συνολικά 8 περιπτώσεις κλοπών -διαρρήξεων από Ι.Χ.Ε. οχήματα.

Τα 2 διαπράχθηκαν στη Σκόπελο, τα 4 στην Αλόννησο και τα 2 στη Σκιάθο. Ειδικότερα, οι δράστες αφαίρεσαν από 3 σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα το συνολικό χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και 100 κορόνες Σουηδίας, προσωπικά έγγραφα (διαβατήρια κ.ά.) και διάφορα αντικείμενα (φορητούς υπολογιστές, γυαλιά ηλίου, τραπεζικές κάρτες κ.ά.), ενώ προκάλεσαν φθορές σε οχήματα που διέρρηξαν ή αποπειράθηκαν να παραβιάσουν.

Δείτε ακόμη: Video: Έκλεψαν BMW και CUPRA μέρα-μεσημέρι μπροστά στην κάμερα!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...