Η γυναίκα του Ζελένσκι αγόρασε την Bugatti Tourbillon – Μύθος ή αλήθεια;

Η πρώτη κυρία της Ουκρανίας φέρεται να απέκτησε μια ολοκαίνουργα Bugatti Tourbillon από «ντίλερ» της γαλλικής φίρμας στο Παρίσι. Όργιο φημών αναφορικά με την είδηση.

  • -
  • -

Απέκτησε ή όχι η Ολένα Ζελένσκα μια Bugatti Tourbillon αξίας σχεδόν 4 εκατ. ευρώ από το Παρίσι; Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις του αντιπροσώπου της γαλλικής φίρμας στη Πόλη του Φωτός, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς το νέο supercar της Bugatti θα ξεκινήσει να παράγεται από τα τέλη του 2025, με την παραγωγή μάλιστα να περιορίζεται σε 250 αντίτυπα. Όμως η είδηση και μόνο, αρκούσε για να πυροδοτήσει ένα όργιο φημών γύρω από την  Ολένα Ζελένσκα και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Οι Ρώσοι πίσω από την είδηση;

Το BBC έκανε λόγο πως η είδηση είναι δημιούργημα της ρωσικής προπαγάνδας η οποία προσπαθεί να βάλλει με όποιον τρόπο μπορεί έναντι του Ουκρανού Προέδρου. Δημοσίευσε μάλιστα και επίσημη επιστολή του εμπόρου της Bugatti στο Παρίσι, ο οποίος διαβεβαίωνε πως ουδέποτε η Ολένα Ζελένσκα έχει επισκεφτεί το showroom της γαλλικής φίρμας και πόσω μάλλον ότι αγόρασε ένα αυτοκίνητο που δεν πωλείται ακόμα.

Στον αντίποδα όμως, πολλά ΜΜΕ, κυρίως ανατολικών χωρών, κάνουν λόγο για μία ακόμη κίνηση στη σκακιέρα των επενδύσεων του ζεύγους Ζελένσκι. Θεωρούν δεδομένο, ότι η σύζυγος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέφθηκε το showroom της Bugatti στο Παρίσι, δίνοντας έως και προκαταβολή για απόκτηση της Tourbillon!

Παραθέτουν μάλιστα και πολλά ακόμα στοιχεία, αληθή ή μη κανείς δε μπορεί να γνωρίζει μετά βεβαιότητας, τα οποία μαρτυρούν ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος επενδύει στην κυριολεξία… στα πάντα

Δείτε ακόμα: Αυτή είναι η νέα Bugatti Tourbillon

Το να απέκτησε όμως το τετράτροχο αριστούργημα της Bugatti, περισσότερο ως μύθος μας ακούγεται. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...