Έλιωσε καινούρια Ferrari στη μέση του δρόμου [εικόνες-video)

Το φεστιβάλ των Ferrari στη γειτονική χώρα δεν πήγε καθόλου. Ένα από τα ιταλικά supercar καταστράφηκε τελείως, αφού άρπαξε φωτιά στη μέση του δρόμου.

  • -
  • -

Λίγες μέρες μετά την καταστροφή του θαυμαστού Koenigsegg στην Αττική Οδό, ένα ακόμη supercar, αυτή τη φορά της Ferrari, έγινε παρανάλωμα του πυρός στην άσφαλτο. Το αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας συμμετείχε στην εκδήλωση 2024 Cavalcade, μαζί με άλλες 124 Ferrari.

ferrari

Στο event που διοργανώθηκε στην Ιταλία, συμμετείχαν κάτοχοι ορισμένων εκ των κορυφαίων υπεραυτοκινήτων της μάρκας. Η έναρξη της εκδήλωσης δόθηκε στη Βενετία και το κομβόι κατευθυνόταν προς τους Δολομίτες.

ferrari

Κατά την κίνηση στον αυτοκινητόδρομο, μια Ferrari 296 GTS μαύρου χρώματος άρχισε να βγάζει καπνούς. Ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και έτρεξε μακριά προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. Οι φλόγες τύλιξαν σε ελάχιστα λεπτά το λαμπερό αμάξωμα και, παρότι η πυροσβεστική έσπευσε άμεσα στο σημείο, δεν κατάφερε να κάνει και πολλά.

ferrari

Δείτε επίσης: Η Koenigsegg απάντησε: Για αυτό κάηκε η Jesko στην Αττική Οδό

Το plug in hybrid μοντέλο απόδοσης 830 ίππων έλιωσε στην άσφαλτο, με τις εικόνες να δείχνουν την καταστροφή. Ευτυχώς, κανείς δεν έπαθε το παραμικρό. Όσο για τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η Ferrari δεν έχει λάβει επίσημη θέση για το συμβάν, αλλά, προφανώς, εξετάζει κι αυτή τα δεδομένα, προκειμένου να δει πως ξεκίνησε η φωτιά.

Πηγή: needtoknow.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...