Η τεράστια επιτυχία της Jeep – 100.000 παραγγελίες για ένα αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να γίνει το απόλυτο best-seller της Jeep. Ήδη, οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει τις 100.000 στην Ευρώπη.

  • -
  • -

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, το Avenger εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την εμφάνισή του, το ιδιαίτερο στυλ του, την πρακτικότητα και την ευχρηστία. Με αυτό το μοντέλο, η Jeep ισχυροποίησε τη θέση της στην αγορά και μάλιστα σε μια από τις πιο απαιτητικές κατηγορίες, αυτή των B-SUV.

jeep

Οι παραγγελίες για το «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023» έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, φθάνοντας ήδη τις 100.000. Το Avenger καλύπτει κάθε ανάγκη των απαιτητικών ευρωπαίων αγοραστών, προσφέροντας πληθώρα επιλογών όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα και πλούσιο εξοπλισμό.

Οι τιμές του Jeep Avenger στην Ελλάδα

Το Avenger ξεκινά στην ελληνική αγορά από τα 23.900 ευρώ. Η τιμή αυτή αφορά τη βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1.200άρη κινητήρα των 100 ίππων. Το αυτοκίνητο έχει στάνταρ σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, υπηρεσίες Uconnect, ψηφιακό πίνακα οργάνων, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ζάντες αλουμινίου και το πρόγραμμα Selec-Terrain που βοηθάει τον οδηγό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (200 mm) και τον γνήσιο χαρακτήρα Jeep. Δείτε εδώ όλες τις τιμές 

jeep

Η υβριδική έκδοση e-Hybrid που αποδίδει επίσης 100 ίππους και ξεκινάει από τα 26.490 ευρώ, διαθέτοντας αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 6 σχέσεις όπου είναι προσαρμοσμένος ένας ηλεκτρικός κινητήρας με 21 kW, διάταξη που εξασφαλίζει αμιγή ηλεκτροκίνηση σε χαμηλές απαιτήσεις φορτίου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στο αστικό πεδίο το Avenger e-Hybrid κινείται αθόρυβα και εντυπωσιακά οικονομικά, καθώς και ότι συνοδεύεται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη είσοδο στο Δακτύλιο.

jeep

Προς το τέλος του έτους θα έρθει στη χώρα μας και η υβριδική, τετρακίνητη εκδοχή 4xe με τους 136 ίππους και τα 230 Nm ροπή. Η νέα έκδοση του Avenger μπορεί επίσης να διασχίζει περάσματα με νερό βάθους έως 400 mm και διαθέτει ελαστικά M+S, ενώ δεν λείπουν τα συστήματα Hill Descent Control και Selec-Terrain. Για το Avenger 4xe διαβάστε περισσότερα εδώ

jeep

Φυσικά, δεν λείπει και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Χάρη στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Jeep ξεκινά από τα 29.700 ευρώ. Χρησιμοποιώντας μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh και επιτυγχάνοντας ιδιαίτερα αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας, το Avenger electric των 156 ίππων καλύπτει κατά μέσο όρο 400 km με μια φόρτιση, ενώ σε αστικές συνθήκες μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 550 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...