Αττική: Σε ποιον δήμο των ΒΠ ρίχνουν άσφαλτο μετά από 30 χρόνια

Οι δρόμοι στον συγκεκριμένο δήμο της Αττικής, ο οποίος βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια, είχαν να δουν νέα άσφαλτο τουλάχιστον 30 χρόνια.

  • -
  • -

Ασφαλτοστρώσεις και αποκατάσταση οδοστρώματος σε ένα από τα πιο καταπονημένα και επιβαρυμένα οδικά δίκτυα της Αττικής, πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο. Ο λόγος για τον δήμο Κηφισιάς, ο οποίος προχωρά στην αναβάθμιση μικρών και μεγάλων δρόμων.

Στην Κηφισιά πέφτει νέα άσφαλτος έπειτα από 30 χρόνια και συγκεκριμένα στον άξονα Λ. Κηφισίας έως Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου (από την πλατεία Πλατάνου έως την οδό Ισμήνης). Τα έργα ασφαλτόστρωσης προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στον δήμο των Βορείων Προαστίων, με τη χρηματοδότηση να γίνεται μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων η Διεύθυνση Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

asfaltos

Οι εργασίες βελτίωσης στο οδόστρωμα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 10 Ιουλίου. Προς αποφυγή έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης, τα συνεργεία εργάζονται κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί της επομένης ημέρας.

Δείτε ακόμη: Tesla εναντίον Kia στην Κηφισιά - Ποιος κέρδισε;

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, η καταπόνηση του οδοστρώματος ήταν εμφανής και δημιουργούσε χρόνια προβλήματα στον κύριο οδικό άξονα του Δήμου. Στόχος είναι η βελτιωθεί η καθημερινότητα και η αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...