Cityzen: H μετακίνηση στην πόλη αλλάζει διάσταση

Προσφέροντας πολλά περισσότερα από έναν απλό χώρο στάθμευσης, η Cityzen ξαναγράφει τους κανόνες της αστικής μετακίνησης και προσφέρει ρεαλιστικές λύσεις που… λύνουν τα χέρια.

  • -
  • -

Στην Ελλάδα, συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο για τις περισσότερες μετακινήσεις μας. Το πρόβλημα της στάθμευσης σε πάρα πολλές περιοχές, κυρίως της Αθήνας, μπορεί να είναι έντονο, ωστόσο υπάρχουν λύσεις: οι σταθμοί της Cityzen. Πρόκειται για ένα δίκτυο με 13 χώρους στάθμευσης, προσφέροντας συνολικά περισσότερες από 3.500 θέσεις στάθμευσης. Βρίσκονται σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία με αυξημένη κυκλοφορία και ανάγκες parking, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες οδηγούς. Και το καλύτερο, είναι ότι στην πραγματικότητα προσφέρουν πολλά περισσότερα από μια απλή θέση στάθμευσης, αποτελώντας έναν κόμβο κινητικότητας με άριστες υποδομές.

Ολοκληρωμένη υπηρεσία φροντίδας οχήματος

Σε κάθε σταθμό Cityzen έχουν εγκατασταθεί φορτιστές ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων. Ο οδηγός μπορεί να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που το αυτοκίνητό του θα έμενε έτσι κι αλλιώς παρκαρισμένο, προκειμένου να φορτίσει την μπαταρία του οχήματος και να αυξήσει την αυτονομία του. Έτσι, η ευκολία χρήσης ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου μεγιστοποιείται και δεν χάνεται πολύτιμος χρόνος της ημέρας προκειμένου να επισκεφθεί έναν φορτιστή. Ταυτόχρονα, οι οδηγοί οχημάτων οποιασδήποτε τεχνολογίας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της υπηρεσίας πλυντηρίου προκειμένου να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους πεντακάθαρο.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός των πλυντηρίων εγγυάται τον εις βάθος καθαρισμό των επιφανειών χωρίς να προκαλούνται ανεπιθύμητες φθορές ή θαμπάδες στο χρώμα, ενώ διατίθεται ακόμη και υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού ώστε το εσωτερικό να παραμένει πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, απαλλαγμένο από επίμονους λεκέδες στις επενδύσεις και μικροοργανισμούς. Τι κερδίζει λοιπόν κάποιος που θα παρκάρει το αυτοκίνητό του σε έναν σταθμό της Cityzen; Ξεγνοιασιά, βεβαιότητα για την προστασία του οχήματος από τις καιρικές συνθήκες και τις εξωτερικές φθορές, φόρτιση της μπαταρίας (ηλεκτρικά και Plug-In Hybrid), ακόμη και πλύσιμο κορυφαίας ποιότητας.

Το parking έρχεται σε κάθε… smartphone!

Η Cityzen επενδύει πολύ στην εξυπηρέτηση των πελατών της και για αυτό, δημιούργησε μια εύχρηστη εφαρμογή για smartphone, το Cityzen App που δίνει πολλές δυνατότητες στον χρήστη. Για παράδειγμα, δίνεται η επιλογή προκράτησης μιας θέσης στάθμευσης μέσω της εφαρμογής, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Εννοείται ότι ο οδηγός μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει που βρίσκονται οι σταθμοί της Cityzen με την ακριβή διεύθυνση κάθε τοποθεσίας, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του κάθε σταθμού, αλλά και τον τιμοκατάλογο. Το καλύτερο όμως, είναι ότι αν πληρωθεί το αντίτιμο της στάθμευσης μέσω της εφαρμογής (zenParking), ο πελάτης κερδίζει 20% έκπτωση!

Μια θέση για κάθε όχημα

Οι σταθμοί Cityzen εξυπηρετούν και οχήματα μικροκινητικότητας, εκτός από αυτοκίνητα, ελαφρά επαγγελματικά και μοτοσυκλέτες. Πιο συγκεκριμένα, οι ποδηλάτες αλλά και οι χρήστες e-scooter (ηλεκτρικά πατίνια) μπορούν να σταθμεύσουν με ασφάλεια το όχημά τους. Μάλιστα, στον σταθμό Cityzen στον Πύργο Αθηνών, λειτουργεί και η υπηρεσία CYCLE HUB η οποία είναι κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες των ποδηλατών, καθιστώντας την καθημερινή χρήση του ποδηλάτου εύκολη διαδικασία, χωρίς άγχος σχετικά με τη στάθμευσή του. Η πρόσβαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο φύλαξης ποδηλάτων γίνεται 24 ώρες το 24ωρο και μάλιστα, είναι διαθέσιμα ειδικά εργαλεία γρήγορης επισκευής μικροζημιών, μαζί με τρόμπα αέρα για τα ελαστικά. Η τιμή από την άλλη, είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα με κόστος κάτω από 1 € την ημέρα, καθώς η μηνιαία στάθμευση στοιχίζει μόλις 25 €.

Παρκάρεις και παραλαμβάνεις

Έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών που φέρνει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η Cityzen προχώρησε σε μια ακόμη, πολύ σημαντική κίνηση για πάρα πολλούς οδηγούς. Στους σταθμούς πλέον υπάρχουν smart lockers της Skroutz (Skroutz Point) και της ACS (ACS Smart Point) επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες οχημάτων που παρκάρουν στον σταθμό να παραλάβουν δέματα. Πλέον πάρα πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές και η νέα τάση των smart lockers εξαλείφει τα προβλήματα που προκύπτουν με την υπηρεσία courier, για εκείνους που λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι. Στους σταθμούς Cityzen, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν ως τελικό προορισμό του δέματός τους τα smart lockers των σταθμών, για να μη χάνουν ούτε ένα λεπτό από την ημέρα τους προκειμένου να φτάσουν στο σημείο παραλαβής. Τόσο απλά!

Ανακαλύψτε τους κόμβους κινητικότητας της Cityzen και σταθμεύστε με ασφάλεια, απολαμβάνοντας όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...