Περήφανοι και ευγνώμονες για τo χρυσό του GOCAR Magazine στα DIME Awards 2024

GOCAR Magazine x Digital Media Awards 2014 - 2024: 10 Χρόνια Χρυσοί

  • -
  • -

Το σηκώσαμε, ΞΑΝΑ! Και νιώθουμε ότι δεν υπάρχει font size αρκετά μεγάλo για να γράψουμε ένα τεράστιο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, αρκετό να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας προς τους αναγνώστες του GOCAR Magazine που δίνουν αξία και νόημα στη δουλειά μας, προς την κριτική επιτροπή των DIME Awards που για δεύτερη φορά, δέκα χρόνια μετά το πρώτο, επιβραβεύει το περιοδικό μας με ένα ακόμη χρυσό βραβείο, αλλά και προς την αγορά του αυτοκινήτου που μας αναγνωρίζει και μας τιμά με την εμπιστοσύνη της.

Το GOCAR Magazine κέρδισε το χρυσό βραβείο Best App στα φετινά Digital Media Awards, στον εγκυρότερο θεσμό βραβείων για τα Ψηφιακά Μέσα στην Ελλάδα. Δέκα χρόνια μετά την κατακτηση του χρυσού βραβείου Best Tablet Edition, συνεχίζουμε στην κορυφή και προσφέρουμε το πληρέστερο και εγκυρότερο περιεχόμενο για το αυτοκίνητο, διαθέσιμο σε κάθε smart συσκευή.

10 χρόνια, 127 τεύχη, +120.000 app installs! Δημιουργούμε το GOCAR Magazine, το Νο1 περιοδικό αυτοκινήτου, με το πάθος και τη γνώση για το αυτοκίνητο και την κινητικότητα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδα, που συνδυάζει νεανικό ενθουσιασμό, εμπειρία αλλά και διεθνές κύρος, μέσα από τους θεσμούς Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς και Αυτοκίνητο της Χρονιάς στη Γερμανία. Με τεχνολογικη καινοτομία και εξειδίκευση στη δημιουργία της απόλυτης διαδραστικής ψηφιακής εμπειρίας ανάγνωσης, με το digital expertise της ΝΕΜΟ Digital.

Χιλιάδες αυτοκίνητα, αμέτρητα χιλιόμετρα και ώρες πτήσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ένας ατελείωτος θησαυρός από πρωτότυπα θέματα και αποκλειστικότητες. Από σπουδαίες ιδέες που έγιναν concepts και υλοποιήθηκαν με επαγγελματισμό για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες επικοινωνίας κάθε brand, κάθε προϊόντος, σε κάθε εποχή. Σε μια δοκιμαζόμενη αγορά αυτοκινήτου, η οποία πέρασε απευθείας από την οικονομική κρίση στον τεχνολογικό και ψηφιακό μετασχηματισμό, είμαστε το μόνο πραγματικά σύγχρονο, επίκαιρο Μέσο, αυτό που αφουγκράζεται και αφορά την κοινωνία και την αγορά. Αυτό που δημιουργεί τις εξελίξεις και συμμετέχει ενεργά στη δημόσια συζήτηση.

Τα DΙΜΕ Awards (Digital Media Awards) που διοργανώνει η Boussias Events αποτελούν τον κορυφαίο και πλέον αναγνωρισμένο θεσμό βραβείων για ψηφιακά Μέσα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στις βέλτιστες πρακτικές και την ψηφιακή καινοτομία στις εκδόσεις. Τις υποψηφιότητες αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς, με επικεφαλής την Δρ. Αικατερίνη Σταυριανέα, Επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Το κύρος του θεσμού και της καταξιωμένης επιτροπής αξιολόγησης κάνει το χρυσό βραβείο του GOCAR Magazine στα Digital Media Awards να λάμπει ακόμη περισσότερο.

Κατέβασε και εσύ τώρα δωρεάν το GOCAR Magazine σε Αndroid ή iOS περιβάλλον! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...