Συγκλονιστικές εικόνες – Muscle car καρφώθηκε σε φορτηγό

Φριχτές εικόνες κατέγραψε ο φακός σε ένα συγκλονιστικό ατύχημα, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων να διαλυθεί και ο οδηγός να καταλήξει.

  • -
  • -

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νέος άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν το Dodge Challenger που οδηγούσε καρφώθηκε σε ένα σταθμευμένο φορτηγό. Όπως αντικρίζουμε στις εικόνες, το muscle car προσέκρουσε από πίσω και κατέληξε κάτω από το τρέιλερ της νταλίκας, πάνω στο οποίο ήταν φορτωμένα δύο σκάφη.

2-dodge-challenger-trakarisma-fortigo

Ποιος έφταιγε για το ατύχημα με το muscle car και το φορτηγό;

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη καθορίσει τα αίτια του ατυχήματος, αν και μάρτυρες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο έπεσε αφρενάριστο στο φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

Δείτε ακόμα: Tesla εναντίον Kia στην Κηφισιά - Ποιος κέρδισε;

Η ομάδα διάσωσης της κομητείας Marion έφτασε άμεσα στο σημείο, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον οδηγό. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.  

 3-dodge-challenger-trakarisma-fortigo

Το muscle car τράκαρε αφρενάριστο με το φορτηγό

Ευτυχώς, στο Dodge Challenger δεν υπήρχε συνεπιβάτης, ενώ ο οδηγός του φορτηγού, ένας 63χρονος άνδρας, δεν έπαθε το παραμικρό. Η έλλειψη σημαδιών στο οδόστρωμα αποδεικνύει πιθανότατα, πως ο 27χρονος δεν πάτησε καν το φρένο

Το αν αυτό οφείλεται σε έλλειψη προσοχής, σε ταχύτητα ή σε οτιδήποτε άλλο, ερευνάται από τις Αρχές. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...