GOCAR αποκλειστικό: Το πρώτο video του Hyundai Inster - Ηλεκτρικό των 20.000 ευρώ

Το Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο, το GOCAR, έλαβε μέρος στην ψηφοφορία για το Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς και ο Μιχάλης Γεωργιάδης μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από το νέο Hyundai Inster!

  • -
  • -

To GOCAR, το Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο έλαβε μέρος στην ψηφοφορία για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στη Γερμανία. Ο Μιχάλης Γεωργιάδης, ο μόνος Έλληνας εκλέκτορας για το World Car Awards, εκπροσωπώντας το GOCAR, οδήγησε τα νέα υποψήφια μοντέλα για το German Car of the Year 2025 στα περίχωρα της Φρανκφούρτης. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην εκδήλωση ήταν και το ολοκαίνουργιο Hyundai Inster, το οποίο ο Μιχάλης Γεωργιάδης παρουσιάζει αποκλειστικά στους αναγνώστες του GOCAR! Το νέο αστικό crossover της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο αναμένεται να έχει τιμή κάτω από τα 20.000 €! Θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο και οι διαστάσεις του το τοποθετούν ανάμεσα στις κατηγορίες A και B.

Δείτε ακόμη: Μάθε εδώ τα πάντα για το νέο Hyundai Inster! 

Το νέο Inster Θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις Standard και Long Range. Η βασική έκδοση τροφοδοτείται από ηλεκτρικό σύστημα απόδοσης 97 ίππων και 147 Nm και η ισχυρότερη απο ηλεκτροκινητήρα 115 ίππων. Η έκδοση Standard φέρει μπαταρία χωρητικότητας 42 kWh εξασφαλίζοντας αυτονομία 300 km με μια φόρτιση, ενώ η Long Range έχει μπαταρία 49 kWh και αυτονομία 355 km με βάση τον κύκλο WLTP. Η επίσημη παρουσίαση του και στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...