GOCAR αποκλειστικό: Οδηγούμε τη νέα Porsche Macan [video]

Το Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο, το GOCAR, έλαβε μέρος στην ψηφοφορία για το Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς και ο Μιχάλης Γεωργιάδης οδήγησε τη νέα ηλεκτρική Porsche Macan!

  • -
  • -

To GOCAR, το Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο έλαβε μέρος στην ψηφοφορία για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στη Γερμανία. Ο Μιχάλης Γεωργιάδης, ο μόνος Έλληνας εκλέκτορας για το World Car Awards, εκπροσωπώντας το GOCAR, οδήγησε τα νέα υποψήφια μοντέλα για το German Car of the Year 2025 στα περίχωρα της Φρανκφούρτης. Ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβανόταν και η νέα Porsche Macan! Ο Μιχάλης Γεωργιάδης οδήγησε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της γερμανικής μάρκας καιμεταφέρει τις εντυπώσεις του αποκλειστικά στους αναγνώστες του GOCAR

Δείτε ακόμη: Μάθε περισσότερα για τη νέα Porsche Macan εδώ! 

Η νεότερη γενιά της Macan, δέκα χρόνια μετά το λανσάρισμα της, γυρίζει σελίδα και θα αποτελεί το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche μετά την Taycan. Αρχικά προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με απόδοση 408 και 639 ίππων, χαρίζοντας της σε κάθε περίπτωση εξαιρετικές επιδόσεις! Βασίζεται στη νέα πλατφόρμα Premium Platform Electric με αρχιτεκτονική στα 800V, κάτι που σημαίνει ότι η μπαταρία των 100 kWh μπορεί να αναπληρώσει την ενέργεια της από το 10 στο 80% σε περίπου 21’. Σημειώστε, πως η συνδυασμένη αυτονομία κατά WLTP αγγίζει τα 613 km για τη Macan 4 και τα 591 km για τη Macan Turbo. Η νέα Macan είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία και τα πρώτα μοντέλα να αναμένεται να παραδοθούν στους κατόχους τους το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...