Νέες τιμές για το Toyota Yaris Cross - Δείτε πόσο κοστίζει

Το best seller μοντέλο της ελληνικής αγοράς, το Toyota Yaris Cross, διατίθεται πλέον σε νέες τιμές.

  • -
  • -

To Toyota Yaris Cross έγινε ανάρπαστο από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε στις αγορές. Για την ακρίβεια, είχε γίνει ανάρπαστο με το που παρουσιάστηκε από την ιαπωνική φίρμα! Οι προ-παραγγελίες είχαν χτυπήσει «κόκκινο» κι αν δεν υπήρχαν και οι καθυστερήσεις στην παραγωγή εξαιτίας της πανδημίας, σίγουρα, τα νούμερα του δημοφιλούς B-SUV της Toyota θα ήταν υψηλότερα. Όπως και αρκετών ακόμα μοντέλων, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Από 24.270 ευρώ

Οι πωλήσεις στην ελληνική αγορά το διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου, έφτασαν τις 63.878 μονάδες, καταγράφοντας αύξηση 12,1% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Πλέον με «κλεισμένο» και τον Ιούνιο, το Yaris Cross έχει εδραιωθεί στην κορυφή των πωλήσεων στη χώρα μας (4.386 ταξινομήσεις) και προφανώς και των B-SUV οχημάτων, αφού «μιλάμε για την πιο εμπορική κατηγορία της αγοράς μαζί με τα «συγγενή» μοντέλα της κλάσης των supermini.

Στη γλώσσα… του χρήματος, το Yaris Cross αύξησε τις τιμές του από 350 έως 550 ευρώ ανάλογα με την έκδοση. H entry level εκδοχή (Active) με τον κινητήρα των 116 ίππων εκκινεί πλέον από τα 24.270 ευρώ (+350 ευρώ), ενώ η ισχυρότερη με τους 130 PS παρέμεινε αμετάβλητη, στα 30.260 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε το Toyota Yaris Cross Hybrid AWD-i

Αυξημένη όμως κατά 550 ευρώ (33.510 ευρώ) είναι η έκδοση GR Sport του Yaris Cross (130 PS 4x2), ενώ σε ότι αφορά τη βασική τετρακίνητη έκδοση (AWD-i) με τους 116 PS, έχει ως τιμή εκκίνησης τα 30.370 ευρώ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...