Μόνο 9 άτομα θα αποκτήσουν το hypercar των 1.900 PS - Κοστίζει 2,5 εκατ. ευρώ

Το Rimac Nevera 15th Anniversary Edition είναι ένα ηλεκτρικό hypercar με απίστευτη ισχύ, το οποίο θα παραχθεί σε πάρα πολύ λίγες μονάδες, έχοντας άκρως συλλεκτικό χαρακτήρα.

  • -
  • -

Η Rimac Automobili ήταν μια από τις εταιρείες που ξεχώρισαν στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας ειδικά αυτοκίνητα με ακραία χαρακτηριστικά και μοναδική εμφάνιση. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Mate Rimac, βρήκε τον τρόπο να συνδυάσει το συναίσθημα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, κερδίζοντας τον σεβασμό των petrolheads, αλλά και μεγάλες επενδύσεις στην εταιρεία του από πάρα πολύ γνωστούς ομίλους. Το RimacNevera είναι ένα από τα πιο ποθητά ηλεκτρικά hypercars, ενώ η ειδική έκδοση 15th Anniversary Edition απογειώνει τα χαρακτηριστικά του, όπως και την… τιμή του. Θα δίνατε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για ένα ηλεκτρικό hypercar;

Μόνο για λίγους και… εκλεκτούς

Η επταψήφια τιμή του εκ των πραγμάτων τοποθετεί το Rimac Nevera 15th Anniversary Edition απέναντι σε λίγους αγοραστές. Ωστόσο, αυτοί που τελικά θα το αποκτήσουν είναι ακόμη λιγότεροι, καθώς θα παραχθούν μόλις εννέα μονάδες. Σωστά! Μόνο 9 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν στο γκαράζ τους το πιο special δημιούργημα της Rimac! O αριθμός «9» προκύπτει από το έτος 2009, όταν και ιδρύθηκε η εταιρεία του Mate Rimac. Κάθε ένα από τα Nevera 15th Anniversary Edition θα είναι μοναδικά, οπότε όλα τους θα είναι διαφορετικά μεταξύ τους, ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε αγοραστή.

Δείτε ακόμη: Το Rimac Nevera έσπασε το ρεκόρ Guiness με... την όπισθεν!

Κοινός παρονομαστής και στα εννέα αυτοκίνητα όμως θα είναι τα ένθετα από «καθαρό» ανθρακόνημα ή exposed carbon fiber, αν προτιμάτε. Επίσης θα υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες βαμμένες στο χρώμα του χαλκού, οι οποίες αντλούν έμπνευση από τον χαλκό που συναντάμε στα καλώδια μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και στο εσωτερικό των ηλεκτροκινητήρων. Μοναδικής σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου, ενώ ο αριθμός «15» για τον εορτασμό των 15 ετών της εταιρείας (εξ ου και το όνομα 15th Anniversary Edition) βρίσκεται σε αρκετά σημεία του αμαξώματος και του εσωτερικού. Να σημειώσουμε, ότι η απόδοση των ηλεκτροκινητήρων στο εντυπωσιακό hypercar ορίζεται στους… 1.900 ίππους!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...