Παρίσι: Δρόμοι και Μετρό «γέμισαν» Ελλάδα – Ο λόγος

Λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, οι δρόμοι και το Μετρό της πόλης, γέμισαν με εικόνες από την Ελλάδα!

  • -
  • -

Η καμπάνια του ΕΟΤ Γαλλίας προώθησε την Ελλάδα στους δρόμους και το Μετρό του Παρισιού, ενισχύοντας την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ελλάδα, μια εμπειρία ζωής

Η καμπάνια διήρκησε συνολικά πέντε εβδομάδες στο Μετρό του Παρισιού και είχε ως στόχο της να δει το γαλλικό κοινό αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της Πόλης του Φωτός, μέρη και τοποθεσίες από τα πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τόσο τον τουρισμό όσο φυσικά και την εικόνα της χώρας μας στη γαλλική αγορά.

Συγκεκριμένα, από τις 24 Μαΐου έως και τις 13 Ιουνίου, η Ελλάδα προβλήθηκε με διαφημιστικές καταχωρήσεις του ΕΟΤ σε συνολικά 2.006 επιφάνειες λεωφορείων της Περιφέρειας του Île-de-France, που περιλαμβάνει 172 κοινότητες, από το κεντρικό Παρίσι μέχρι τις Βερσαλλίες και τη Ναντέρ.

Το μότο ή το σλόγκαν εάν προτιμάτε καλύτερα αυτής της καμπάνιας ήταν «Ελλάδα, μία εμπειρία ζωής», που συμπληρωνόταν με τη φράση «Κάτι περισσότερο από διακοπές».

Αντίστοιχα, στο διάστημα 18 Ιουνίου-1 Ιουλίου υλοποιήθηκε, σε συνεργασία με την εταιρεία Ogilvy, διαφημιστική προβολή της Ελλάδας στο μετρό του κεντρικού Παρισίου και στην ευρύτερη περιοχή του Île-de-France, που περιλάμβανε 120 έντυπες διαφημίσεις, μεγέθους 12 τ.μ., σε 110 σταθμούς μετρό και 10 digital διαφημίσεις σε μεγάλες ψηφιακές οθόνες.

Δείτε ακόμα: 3πλασιάζονται τα τέλη στάθμευσης για SUV στο Παρίσι

Στις αφίσες και τις ψηφιακές διαφημίσεις κυριαρχούσαν το χρυσό χρώμα (με απεικόνιση ελληνικού ηλιοβασιλέματος), το ασημί (βυθός ελληνικής θάλασσας) και το μπρούτζινο (ελληνική αμμώδης παραλία), που αντιστοιχούν στα χρώματα των Ολυμπιακών μεταλλίων, ενώ το κύριο μήνυμα ήταν «Το ταξίδι στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι είναι μία εξασφαλισμένη νίκη».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...