Νέα τιμή για το φθηνότερο crossover της Toyota – Πόσο κάνει;

Το compact μοντέλο μόλις ήρθε στη χώρα μας με νέα τιμή και πρόκειται για το φθηνότερο μέλος της γκάμας γενικότερα.

  • -
  • -

Η Toyota είναι ο κυρίαρχος στο χώρο της αυτοκίνησης θα μπορούσαμε να πούμε, χάρη στην ιστορία και κυρίως στην επιτυχία που σημειώνει εδώ και δεκαετίες. Τα μοντέλα της γίνονται ξανά και ξανά best-sellers, με το κοινό να δείχνει διαρκώς την αφοσίωση του στα προϊόντα της ιαπωνικής μάρκας. Τα μικρότερα και πιο οικονομικά μέλη της γκάμας αποτελούσαν πάντοτε τις βασικές επιλογές των αγοραστών, κυρίως χάρη στην αξιοπιστία που συνοδεύει το όνομα της εταιρείας. Τώρα το φθηνότερο μέλος της γκάμας, το οποίο τυχαίνει να είναι και crossover έρχεται στη χώρα μας με νέα τιμή.

1

Ο λόγος φυσικά γίνεται για το Aygo X, το μέλος του A-segment που έχει πέσει στην μάχη των μικρών αυτοκινήτων πόλης με πολύ ισχυρά εφόδια. Τα crossover χαρακτηριστικά που τόσο επιζητά το κοινό, την εντυπωσιακή εμφάνιση, το οικονομικό κινητήριο σύνολο και φυσικά την εγγύηση του ονόματος Toyota. Με τιμές που ξεκινούν πλέον από τις 16.670 , το Aygo X συνδυάζεται με κινητήρα βενζίνης 72 ίππων ο οποίος χαρίζει κατανάλωση της τάξης των 4,8 lt/100km, ενώ χάρη στα 108 g/km CO2 που εκπέμπει, απαλλάσσεται και από τα Τέλη Κυκλοφορίας. Διατίθεται με 9 διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

2

Δείτε ακόμη: Νέες τιμές για το Toyota Yaris Cross - Δείτε πόσο κοστίζει

Στη βασική του έκδοση έρχεται με κινητήρα 1,0 λίτρου ο οποίος αποδίδει 72 ίππους και ροπή που φτάνει τα 93 Nm, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 14,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 158 km/h. Στο βασικό πακέτο X-Play βρίσκουμε στοιχεία όπως: Οθόνη αφής 9", Ρυθμίση καθ'ύψος στο κάθισμα οδηγού, Ατσάλινες ζάντες 17'', Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέπτες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...