Ελλάδα: To Toyota που αγοράζεις μόνο μέσω internet - Δεν υπάρχει στις αντιπροσωπείες

Απευθύνεται στο κοινό που λατρεύει την περιπέτεια και τις εκτός δρόμου περιπλανήσεις, αλλά έχει και τη δυνατότητα να πληρώσει… εξαψήφια τιμή αγοράς! Καταλάβατε ποιο είναι;

  • -
  • -

Παραδοσιακά, η Toyota έχει πολύ μεγάλο κοινό στην Ελλάδα και χιλιάδες αγοραστές την εμπιστεύονται με… κλειστά μάτια. Το όνομα-συνώνυμο της αξιοπιστίας, σε συνδυασμό με τα ποιοτικά οχήματα, αλλά και την μεγάλη γκάμα μοντέλων, οδηγούν πάρα πολλούς στις εκθέσεις της φίρμας. Όμως, για ένα και μόνο μοντέλο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την κράτηση μέσω διαδικτύου, αφού το συγκεκριμένο δεν διατίθεται σε καμία αντιπροσωπεία. Η αγορά του γίνεται αποκλειστικά και μόνο online, κάτι που δεν συνηθίζεται από την ιαπωνική φίρμα. Και για να δώσουμε ένα στοιχείο ακόμη, πρόκειται για ένα από τα πιο ποθητά 4x4 της αγοράς.

Άνετο εντός δρόμου, ασταμάτητο εκτός δρόμου!

Πρόκειται για το Toyota Land Cruiser First Edition, την επετειακή έκδοση με τον κωδικό LC250 που παρουσιάστηκε μαζί με τη νέα γενιά του Land Cruiser και διαφοροποιείται σε αρκετά σημεία, δημιουργώντας έναν συλλεκτικό χαρακτήρα. Ξεχωρίζει από τους κυκλικούς εμπρός προβολείς, όπως και από τα δύο ειδικά χρώματα με τα οποία διατίθεται, φτιάχνοντας ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που παντρεύει την περιπέτεια με τη μοναδικότητα. Στην ελληνική ιστοσελίδα της Toyota γίνεται αμέσως ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται μόνο με online κράτηση και όχι μέσω αντιπροσωπείας.

Πώς γίνεται η ηλεκτρονική παραγγελία;

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δηλώσει το ενδιαφέρον του, να συμπληρώσει μερικά προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, διεύθυνση κατοικίας) και στη συνέχεια, να επιλέξει μια αντιπροσωπεία που τον εξυπηρετεί, από τη λίστα που θα εμφανίσει το σύστημα μετά την καταχώρηση της κράτησης. Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν είναι όλοι οι επίσημοι έμποροι Toyota στη λίστα, αλλά συγκεκριμένες αντιπροσωπείες. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο έμπορος θα καλέσει τον πελάτη και θα του ζητήσει οριστικοποίηση της παραγγελίας σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας.

Μέσω της ιστοσελίδας ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει το χρώμα που επιθυμεί το επετειακό Land Cruiser του μέσα από δύο επιλογές (Bitone Smoky Blue, Bitone Sand) όμως οι επιπλέον λεπτομέρειες (5θέσια ή 7θέσια καμπίνα, χρώμα επενδύσεων σε μαύρο ή καφέ Dark Chestnut) καταχωρούνται αργότερα, κατά την ολοκλήρωση της τελικής παραγγελίας. Σύμφωνα με το σύστημα, τα πρώτα αυτοκίνητα θα αρχίσουν να παραδίδονται από τον Οκτώβριο του 2024. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο έμπορος που θα επιλέξει ο αγοραστής θα είναι εκείνος που θα τον ενημερώσει σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του δικού του επετειακού Land Cruiser.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα το νέο Toyota GR Yaris των 280 ίππων - Η τιμή του

Και πόσο κάνει;

Το Toyota Land Cruiser First Edition χρησιμοποιεί έναν τετρακύλινδρο diesel κινητήρα των 2.8 λίτρων με απόδοση 204 ίππων. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται φυσικά και στους τέσσερις τροχούς, από ένα αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων. Εννοείται ότι ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης σε κάθε επίπεδο (Κυκλικοί προβολείς LED εμπρός, 18’’ Ζάντες Αλουμινίου, Πανοραμική οροφή Toyota Skyview, Διακριτικά Land Cruiser First Edition, Δερμάτινα καθίσματα, 12.3’’ Multimedia & Navigation, JBL Ηχοσύστημα 14 ηχείων, Panoramic View Monitor, Toyota Safety Sense 3, All-wheel Drive / 3 modes, Κλείδωμα πίσω διαφορικού, Multi-terrain Select, Down Hill Assist Control, Crawl Control) όμως η τιμή των 121.260 € το καθιστά μια επιλογή για λίγους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσουν στο μέγιστο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...