Top 10 Μοντέλα 8 – 14 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 8 – 14 Ιουλίου

Μικρές αλλαγές στη λίστα αυτής της εβδομάδας, ενώ εντύπωση προκαλεί πως έχουμε δύο γενιές του ίδιου μοντέλου εντός της δεκάδας.

  • -
  • -

Το εβδομαδιαίο Top 10 δείχνει τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, σύμφωνα με τις δικιές σας προτιμήσεις. Κρίνοντας από τη λίστα που έχουμε σήμερα και την αντίστοιχη την προηγούμενης εβδομάδας, μικρές είναι οι ανακατατάξεις στις προτιμήσεις σας, ενώ πρέπει να είναι η πρώτη φορά που έχουμε δύο γενιές του ίδιου μοντέλου μαζί στην ίδια δεκάδα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκινώντας από την κορυφή, τα Suzuki Ignis, Toyota Aygo X και Mitsubishi Space Star διατήρησαν τις θέσεις τους στο βάθρο με τη σειρά που τα διαβάζετε, ενώ το ίδιο ισχύει και για το FIAT 500 που παρέμεινε στην 4η θέση. Την 5άδα τώρα κλείνει το Kia Picanto, το οποίο συνεχίζει την ανοδική του πορεία που ξεκίνησε πριν από επτά ημέρες, κερδίζοντας ακόμα δύο θέσεις. Πίσω του ακολουθεί το FIAT Panda, ενώ στα νούμερα 7 και 8 βρίσκονται τα Seat Ibiza και Renault Clio. Το πιο εντυπωσιακό μέρος της δεκάδας όμως δεν είναι η κορυφή, αλλά το τέλος, καθώς πρέπει να είναι η πρώτη φορά που έχουμε δύο γενιές από το ίδιο μοντέλο στην ίδια λίστα. Κάπως έτσι η προηγούμενη γενιά του Suzuki Swift βρέθηκε στη θέση 9, ενώ το νέο Suzuki Swift που γνωρίσαμε πριν από λίγο καιρό κλείνει το Top 10 αυτής της εβδομάδας.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...