1.000 ευρώ φθηνότερο το Toyota C-HR στην Ελλάδα - Δείτε τις νέες τιμές

Το δημοφιλές C-SUV των Ιαπώνων έρχεται με νέα βασική έκδοση που ρίχνει την τιμή απόκτησης κατά 1.000 ευρώ, ενώ φθηνότερα είναι και τα υπόλοιπα πακέτα εξοπλισμού.

  • -
  • -

Το crossover με την ριζοσπαστική σχεδίαση αποτέλεσε ορόσημο τόσο για τον Ιάπωνα κατασκευαστή όσο και για το C-SUV segment. Σε μία κατηγορία με πολύ σκληρό ανταγωνισμό, το C-HR έσπασε τους κανόνες του design, φέρνοντας μία δυναμική και νεανική πνοή που του χάρισε κατευθείαν τον τίτλο του best-seller. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου της Toyota συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και ενώ πολλοί κατασκευαστές επιλέγουν να αυξήσουν τις τιμές τους, το C-HR τώρα έρχεται με ακόμη πιο χαμηλή αρχική τιμή, τόσο για τη βασική όσο και για τις υπόλοιπες εκδόσεις.

1

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αντιπρόσωπος πρόσθεσε ακόμη μία έκδοση που τοποθετείται στη βάση της γκάμας και ξεκινά από 28.300 €. Το νέο C-HR με το πακέτο εξοπλισμού C-Enter λοιπόν συνδυάζει το πλήρως υβριδικό κινητήριο σύνολο των 140 ίππων με στοιχεία όπως: Αυτόματο κλιματισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου και πολλά ακόμη.

2

Το σύνολο που βρίσκεται κάτω από το καπό θυμίζουμε πως αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.8 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα. Αποδίδουν συνδυαστικά 140 ίππους, η κατανάλωση βάσει του ρεαλιστικού κύκλου μετρήσεων WLTP ορίζεται στα 4,8 lt/100 km και εκπέμπει μόλις 103 g/km, κάτι που το απαλλάσσει από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας και του επιτρέπει καθημερινή είσοδο στον δακτύλιο. Το αυτόματο κιβώτιο eCVT συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης προσδίδει άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα, αλλά και οικονομία καυσίμου.

Δείτε ακόμη: Νέα τιμή για το φθηνότερο crossover της Toyota – Πόσο κάνει;

Να σημειωθεί πως μικρή πτώση είδαμε και στις τιμές των εκδόσεων που υπήρχαν από πριν. Για παράδειγμα η πρώην βασική C-ULT έπεσε στις 29.130 € και η αμέσως επόμενη C-LUB στις 32.600 . Μία διαφορά δηλαδή της τάξης των 170 €. Σίγουρα δεν ακούγεται μεγάλο το ποσό, αλλά είναι μία αξιοσημείωτη κίνηση αν σκεφτούμε την τάση των κατασκευαστών να ανεβάζουν τις τιμές, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...