Έπιασαν τον τσαντάκια των Βορείων Προαστίων – Πώς «χτυπούσε» τα θύματα

Ο τσαντάκιας «χτυπούσε» σε Κηφισιά, Ηράκλειο και Φιλοθέη. Πως προσέγγιζε τα θύματα στα Βόρεια Προάστια και τους έπαιρνε τσάντες και πορτοφόλια.

  • -
  • -

Τουλάχιστον 4 επιθέσεις είχε πραγματοποιήσει ένας 45χρονος Έλληνας σε περιοχές των Βορείων Προαστίων, αρπάζοντας τσάντες και πορτοφόλια από ανυποψίαστους περαστικούς. Ο δράστης προσέγγιζε τα θύματα με μηχανάκι και αιφνιδιαστικά άρπαζε την τσάντα και εξαφανιζόταν.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εξιχνίασε 4 υποθέσεις αρπαγής τσαντών και πορτοφολιών που τελέστηκαν από τον 45χρονο σε Κηφισιά, Ηράκλειο και Φιλοθέη.

Ο «τσαντάκιας» επιβαίνοντας σε δίκυκλο μικρού κυβισμού, επέλεγε να κάνει τις επιθέσεις κυρίως πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Προσέγγιζε ανυποψίαστους πεζούς και άρπαζε αιφνιδιαστικά, ταχύτατα και με επιδεξιότητα τις τσάντες και τα πορτοφόλια που είχαν στην κατοχή τους, με τα θύματα να μην προλαβαίνουν να αντιδράσουν.

Δείτε ακόμη: Η νέα μόδα στις κλοπές αυτοκινήτων – Αρκεί ένα αξεσουάρ 40 € που πωλείται παντού

Ακολούθως, εξασφάλιζε τη διαφυγή του, κινούμενος ανάμεσα από στενούς δρόμους ή ελίσσονταν σε δρόμους που υπήρχε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε ώρες αιχμής.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. Για τη δράση του σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος και αποφάσισε την προφυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...