Video: Κλέφτες τράκαραν Rolls-Royce που είχε νοικιαστεί για γάμο!

Εκτός από θρασύτατοι, οι συγκεκριμένοι κλέφτες ήταν και απρόσεκτοι, προκαλώντας ζημιές σε μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων που έμεινε… εκτεθειμένη.

  • -
  • -

Τέσσερις καλά οργανωμένοι κλέφτες μπήκαν σε εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Michigan των ΗΠΑ και προσπάθησαν να κλέψουν αυτοκίνητα. Οι άνδρες ήταν σωστά προετοιμασμένοι αφού φορούσαν ρουχισμό που κάλυπτε σωστά το σώμα τους, όπως και μάσκες για να μην αναγνωριστούν τα πρόσωπά τους. Στη συνέχεια μπήκαν στο κατάστημα και αποφάσισαν να φύγουν με ένα RAM 1500 TRX, ένα Chevrolet Corvette Convertible και ένα Mercedes-Benz. Μάλιστα προσπάθησαν να κλέψουν και ένα Mercedes-Maybach, όμως δεν τα κατάφεραν και εγκατέλειψαν γρήγορα την προσπάθειά τους.

Χάλασαν… τον γάμο!

Μέσα στη βιασύνη τους να αποχωρήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, οι κλέφτες αποδείχθηκαν και ιδιαίτερα απρόσεκτοι καθώς σε έναν ελιγμό με το Corvette, χτύπησαν το σταθμευμένο Rolls-Royce Cullinan που βρισκόταν δίπλα. Το βρετανικό SUV δεν υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές, όμως ήταν «κλεισμένο» για την επόμενη ημέρα, προκειμένου να συνοδεύσει μια νύφη στην εκκλησία. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα στο ζευγάρι και φυσικά να ακυρώσουν το αυτοκίνητο καθώς ήταν αδύνατο να επιδιορθωθεί μέχρι τον γάμο. Η ακύρωση, σε συνδυασμό με τη ζημιά στο Rolls-Royce, στοίχισε στην εταιρεία περίπου 30.000 $!

Δείτε ακόμη: Η μέθοδος "Game Boy" - Κάνει θραύση στις κλοπές αυτοκινήτων

Για αυτό και ο ιδιοκτήτης προσφέρει αμοιβή 5.000 $ για όσους δώσουν χρήσιμες πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε ταυτοποίηση των δραστών. Αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα οχήματα της εταιρείας είχαν εξελιγμένα συστήματα εντοπισμού και συναγερμό με δυνατότητα απομακρυσμένης απενεργοποίησης του κινητήρα. Οι κλέφτες πολύ σύντομα εγκατέλειψαν τα οχήματα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κατάστημα που τα έκλεψαν, καθώς έσβησε ο κινητήρας λόγω του συναγερμού. Μικρό το κακό λοιπόν, αφού δεν υπήρξε καμία κλοπή, όμως η ζημιά στο ένα αυτοκίνητο και η ακύρωση της ενοικίασης, σίγουρα κόστισε στην εταιρεία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...