Η μεγάλη αποκάλυψη του Ralf Schumacher – Είπε ότι είναι gay

Ο Ralf Schumacher, αδερφός του Michael και πρώην οδηγός της Formula 1, προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον σύντροφό του και αποκαλύπτοντας πως είναι γκέι.

  • -
  • -

Με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό και την οποία συνοδεύει με τη λεζάντα «το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα», ο Ralf Schumacher, ανακοίνωσε ότι αποτελεί μέρος της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ+.

Ο 49χρονος, πρώην οδηγός της Formula 1 και αδερφός του σπουδαίου Michael, ήταν παντρεμένος επί 14 χρόνια με τη Cora Brinkmann, με την οποία απέκτησαν έναν γιο, τον David Schumacher, που είναι επίσης οδηγός αγώνων.

Με την κυρία Brinkmann χώρισε το 2015 και από τότε υπήρχαν πολλές φήμες για την προσωπική του ζωή. Ο Γερμανός, νυν σχολιαστής αγώνων, τελικά αποφάσισε να αποκαλύψει πως είναι γκέι, ανεβάζοντας στα social media την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό του.

Η κολλητή του φίλη και ηθοποιός Carmen Geiss, σχολίασε στην ανάρτησή του που αποτέλεσε και το δημόσιο coming out του, «σας αγαπώ και τους δύο πολύ».

Λίγο αργότερα, η ίδια έκανε μια ανάρτηση, λέγοντας πως ο Ralf είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έλαβε μια θαρραλέα απόφαση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κυρίας Geiss. «Θέλω να σας μιλήσω για ένα πρόσωπο που παίζει ξεχωριστό ρόλο στη ζωή μου. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και θα τον αγαπώ για πάντα. Η παρουσία του στη ζωή μου είναι ευλογία και η σχέση μας έχει ισχυροποιηθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος έχει έναν εξίσου υπέροχο υιό, που σημαίνει τα πάντα για εκείνον και ήταν πάντα πηγή χαράς και περηφάνιας. Έχουν μοιραστεί αξέχαστες στιγμές και έχουν χρίσει μία ισχυρή σχέση, γεμάτη αγάπη, που δεν μπορεί να κλονιστεί από τίποτα.

Σήμερα, παραδέχθηκε την ομοφυλοφιλία του. Αυτό το βήμα ήταν μία πράξη απελευθέρωσης και αποδοχής του εαυτού του. Ήταν μία θαρραλέα απόφαση που έχει εδώ και πολύ καιρό ωριμάσει μέσα του και για την οποία είναι τώρα γεμάτος περηφάνια. Η αποκάλυψή του δεν αποτελεί μόνο έναν προσωπικό θρίαμβο αλλά και ένα σημάδι πως επιτέλους θα μπορεί να ζήσει και να αγαπήσει την αληθινή του ταυτότητα, δίχως φόβο ή ντροπή».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...