Το πρώτο κλειστό πάρκινγκ ποδηλάτων της Αθήνας – Κοστίζει 0,83 ευρώ την ημέρα [video]

Το πρώτο πάρκινγκ για ποδήλατα διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ακόμη και εργαλεία για μικροεπισκευές. Δείτε που βρίσκεται και ποια είναι η συνδρομή.

  • -
  • -

Στην προσπάθεια ενθάρρυνσης της χρήσης ποδηλάτου στην Αθήνα, εγκαινιάστηκε στο κέντρο της πόλης ο πρώτος κλειστός χώρος στάθμευσης εντός πάρκινγκ. Πρόκειται για το CYCLE HUB, τη νέα υπηρεσία στάθμευσης ποδηλάτων στο Cityzen Πύργος Αθηνών, στους Αμπελόκηπους.

Σε αυτόν τον χώρο, οι ποδηλάτες έχουν τη δυνατότητα να παρκάρουν με ασφάλεια τα ποδήλατά τους, είτε αυτά είναι συμβατικά, είτε ηλεκτρικά. Το CYCLE HUB παρέχει μια σειρά παροχών στους χρήστες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους.

podilata

Ειδικότερα, διαθέτει:

  • Ελεγχόμενη Πρόσβαση: Χώρος που διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV και 24Χ7 πρόσβαση μόνο με τη χρήση μηνιαίας κάρτας στάθμευσης ποδηλάτου.
  • 24Χ7 Εξυπηρέτηση Πελατών: Οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, παρέχεται 24ωρη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου της Cityzen.
  • Προσβασιμότητα: Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην οδό Αγ. Ανδρέου 3-5, απέναντι από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, εξυπηρετώντας τους κατοίκους-ποδηλάτες της περιοχής αλλά και όσους επισκέπτονται την περιοχή για εργασία, ψώνια ή διασκέδαση.
  • Υπηρεσίες Συντήρησης & Αποθήκευσης: Ο χώρος διαθέτει τρόμπα αέρα και τα βασικά εργαλεία για μικροεπισκευές αλλά και ντουλάπια αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων (lockers).
  • Βιωσιμότητα: Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Cityzen για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ο χώρος στάθμευσης ποδηλάτων διαθέτει ρυθμιζόμενο φωτισμό με ανιχνευτή κίνησης, για εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας.

Πόσο κοστίζει το πάρκινγκ ποδηλάτων

Το πάρκινγκ ποδηλάτων είναι ανοικτό για τους χρήστες 365 μέρες το χρόνο και όλο το 24ωρο. Οι ποδηλάτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο CYCLE HUB, κάνοντας αίτηση μηνιαίας στάθμευσης μέσω Cityzen App. Η ανανέωση συνδρομής γίνεται κάθε μήνα εύκολα μέσω της εφαρμογής, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

podillata

Δείτε ακόμη: Ο ποδηλατόδρομος-γίγας της Αττικής - Παραδίδεται σε 510 μέρες

Όποιος γίνει μέλος του CYCLE HUB μπορεί να λάβει το μηνιαίο πρόγραμμα στάθμευσης με 25 ευρώ το μήνα, δηλαδή λίγο πάνω από 80 λεπτά του ευρώ την ημέρα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...