MG3 Hybrid+: Το ισχυρότερο υβριδικό supermini που καίει 4,4 lt!

To νέο MG3 Hybrid+ σου προσφέρει επιδόσεις, οικονομία, αποδοτικότητα και κορυφαίο εξοπλισμό, στην πιο δελεαστική τιμή της αγοράς!

  • -
  • -

Μπορεί τα κάθε λογής SUV να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά στη χώρα μας το κοινό εξακολουθεί να γοητεύεται από τα προτερήματα ενός supermini. Κόμπακτ διαστάσεις, ευελιξία και πρακτικότητα, είναι μερικά από τα στοιχεία που εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν τα μοντέλα του B-Segment καθιστώντας τα θελκτικά για το αγοραστικό κοινό. Η MG έχει διευρύνει ακόμα περισσότερο τη γκάμα της στην ελληνική αγορά, με το νέο MG3 Hybrid+ να αποτελεί τη νεότερη προσθήκη! Ένα μοντέρνο supermini, το οποίο με τον εξαιρετικά αποδοτικό του κινητήρα, αποτελεί μία πρόταση στην κατηγορία που… κλείνει στο μάτι σε όσους θέλουν πολλά, αλλά δεν επιθυμούν να ξοδέψουν μία περιουσία! Τι ακριβώς προσφέρει; Ξεκινήστε το μέτρημα 

Μοντέρνα σχεδίαση και ευελιξία!

Όσοι επιλέγουν μοντέλα αυτής της κατηγορίας, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις διαστάσεις του αμαξώματος. Και το νέο MG3 Hybrid+ είναι ευέλικτο, αλλά το μέγεθος του, το τοποθετεί στο άνω άκρο της κατηγορίας. Με μήκος που αγγίζει τα 4.113 mm, πλάτος στα 1.797 mm και ύψος στα 1.502 mm, συνδυάζει την πολυπόθητη ευελιξία στον αστικό κύκλο, με την ευρυχωρία. Την ίδια ώρα η σχεδίαση του MG3 Hybrid+ σε κερδίζει με τις καθαρές γραμμές και την ξεκάθαρη φιλοσοφία του. Το μοντέρνο του παρουσιαστικό το καθιστά νεανικό και θελκτικό, ενώ οι τριγωνικοί προβολείς με τη μεγάλη κυψελοειδή μάσκα και τα ανοίγματα πλευρικά του προφυλακτήρα, δημιουργούν μια ξεχωριστή σχεδιαστική ταυτότητα. Την ίδια ώρα, δεν κόβει τους δεσμούς με τα υπόλοιπα μοντέλα της MG Motor, διατηρώντας στοιχεία που διακρίνουν όλα τα αυτοκίνητα της μάρκας. 

Ποιοτικό και σύγχρονο εσωτερικό

Η πολύ καλή ποιότητας κατασκευής είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της MG, και φυσικά το MG3 Hybrid+ δεν θα μπορούμε να αποτελέσει εξαίρεση. Το φίνιρισμα και η συναρμογή των υλικών μαρτυρούν την ποιότητα αυτού του supermini, ενώ το digital στοιχείο αναδεικνύει την επίκαιρη και σύγχρονη πτυχή της καμπίνας των επιβατών. Ο οδηγός λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από μια οθόνη 7 ιντσών που έχει το ρόλο του πίνακα οργάνων, προσφέροντας μάλιστα πληθώρα επιλογών παραμετροποίησης. Στην κεντρική κονσόλα μια οθόνη αφής 10,25 ιντσών φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων, η οποία υποστηρίζει πληθώρα εφαρμογών, όπως φυσικά και τα απαραίτητα σήμερα AppleCarPlay και AndroidAuto

Άνεση και ευκολία!

Αυτά τα δύο στοιχεία αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό της καμπίνας του εξαιρετικά φιλόξενου MG3 Hybrid+. Πέντε άτομα θα ταξιδέψουν με άνεση στο εσωτερικό του, έχοντας ένα ευχάριστο συναίσθημα είτε βρίσκονται στις μπροστά είτε στις πίσω θέσεις. Μάλιστα, ακόμα και αυτοί που θα βρεθούν στην πίσω σειρά, μπορούν και απολαμβάνουν ευκολίες όπως θύρες φόρτισης USB! O χώρος αποσκευών με το εκμεταλλεύσιμο σχήμα θα βολέψει τις βαλίτσες μία οικογένειας σε κάθε της εξόρμηση, ενώ μία σειρά από αποθηκευτικούς χώρους εκτοξεύουν ακόμα περισσότερο το βαθμό πρακτικότητας. 

193 ίπποι και κατανάλωση 4,4 lt/100km! Γίνεται;

Μπορεί η MG να προσφέρει plug-in και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά επιπλέον στη φαρέτρα της διαθέτει ένα κορυφαίο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα, το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ισχυρότερα της αγοράς, και σίγουρα το κορυφαίο στην κατηγορία των supermini. Η συνεργασία ενός ατμοσφαιρικού 4κύλινδρου κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα, έχει σαν αποτέλεσμα το MG3 Hybrid+ να αποδίδει 195 ίππους και 425 Nm ροπή! Αυτό σημαίνει πως οι επιδόσεις του θυμίζουν περισσότερο… GTI, παρά supermini με έμφαση στην αποδοτικότητα. Και αν δεν μας πιστεύετε, κρατήστε ότι για το 0-100 km/χρειάζονται μόλις 8 sec, την ώρα που για το 80-120 km/m απαιτούνται μόλις 5 sec!

Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεσαι συχνά τα σημεία ανεφοδιασμού. Η μέση κατανάλωση που αγγίζει μόλις τα 4,4 lt/100 km σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις πολλά χιλιόμετρα χωρίς να βάζεις συνέχεια το χέρι στην τσέπη. Μάλιστα, μιλώντας πάντα σε οικονομοτεχνικό επίπεδο, πρέπει να σημειώσεις πως λόγω των χαμηλών ρύπων, δεν χρειάζεται να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα έχεις και ελεύθερη πρόσβαση στον δακτύλιο! Βέβαια, στα κόστη πρέπει πάντα να συνυπολογίζεις και τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Και εδώ η MG έρχεται και αλλάζει τις ισορροπίες, αφού προσφέρει το πακέτο “Trople 7” που περιλαμβάνει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή για 150.000 km), 7 χρόνια οδική βοήθεια, αλλά και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο! 

Χωρίς αντίπαλο

Το MG3+ Hybrid αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση, που ουσιαστικά σου προσφέρει ό,τι και αν ζητήσεις. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από τρεις εκδόσεις (Excite Exclusive Luxury) με την τιμή του να ξεκινάει μόλις από τα 19.950 €! Αν σου ακούγονται πολλά, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στον κορυφαίο εξοπλισμό του μοντέλου, και μάλιστα από τη βασική έκδοση, ο οποίος περιλαμβάνει στοιχεία όπως Adaptive Cruise Control, αυτόματο φρενάρισμα, αυτόματη εναλλαγή μεσαίας-μεγάλης σκάλας φώτων, έναν μακροσκελή κατάλογο με ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας (προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης της λωρίδας και άλλα), οθόνη αφής 10,25 ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω. Μάθε τα πάντα για το MG3 Hybrid+ και μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της MG για να το διαμορφώσεις όπως ακριβώς θέλεις! Ακόμα καλύτερα μη χάνεις άλλο χρόνο και βρες τώρα τον πλησιέστερο σε σένα αντιπρόσωπο της MG, για να διαπιστώσεις ο ίδιος τους λόγους που αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...