Citroen Bonus ανταλλαγής: Όφελος έως 4.500 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα!

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της Citroen προσφέρει επιπλέον όφελος ανταλλαγής για εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούργιο μοντέλο, από supermini μέχρι SUV.

  • -
  • -

Φέρνοντας νέα δεδομένα στα καινούργια αυτοκίνητα, η Citroen εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα προσφέροντας επιπλέον όφελος για τους πελάτες που θέλουν να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο με ένα ετοιμοπαράδοτο μοντέλο της μάρκας. Ο αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί με έκπτωση από 1.000 ευρώ έως 4.500 ευρώ, ανάλογα το όχημα που θα ανταλλάξει, φέρνοντας πιο κοντά τον στόχο απόκτησης ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινήτου. Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα ανταλλαγής γίνονται δεκτά όλα τα οχήματα, ανεξάρτητα από την χρονολογία, τη μάρκα, την κατάστασή τους και τον κινητήρα.

Ποια Citroen αφορά το όφελος ανταλλαγής;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε Citroen της γκάμας, από το πρακτικό και ευέλικτο supermini, το C3, μέχρι τα best-sellers SUV όπως είναι το C3 Aircross ή το C5 Aircross. Να σημειώσουμε ότι η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι και το τέλος Ιουλίου του 2024 (31 Ιουλίου 2024) και μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που διαθέτει η Citroen. Εξασφαλίζοντας μια άμεση διαδικασία παραλαβής, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να κάνει τις καλοκαιρινές του διαδρομές πιο άνετες, ασφαλείς και ευχάριστες από ποτέ.

Μικρό άνετο supermini ή ευρύχωρο SUV;

Η γκάμα της Citroen περιλαμβάνει προτάσεις για κάθε ανάγκη. Στη βάση συναντάμε το πολύ γνωστό Citroen C3, διαθέσιμο με βενζινοκινητήρα 83 ή 110 ίππων, όπως και με diesel κινητήρα 100 ίππων. Το SUV πόλης C3 Aircross διατίθεται με τέσσερις κινητήρες, από turbo βενζινοκινητήρα 110 ή 130 ίππων έως τους αποδοτικούς diesel των 110 ή 120 ίππων, όπως και με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Ψηλότερα σε διαστάσεις βρίσκουμε τα Citroen C4 και C4 X, τα οποία είναι διαθέσιμα και με ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα, εκτός των κλασικών βενζίνης και diesel, ενώ το C5 Aircross διατίθεται ακόμη και με Plug-In Hybrid συστήματα, προσφέροντας λύση κυριολεκτικά για κάθε ανάγκη!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...