Τέλος στις ψεύτικες εξατμίσεις – Η εταιρεία που δεσμεύτηκε γι’ αυτό

Η μόδα με τις ψεύτικες εξατμίσεις στα θερμικά μοντέλα τελειώνει με απόφαση… των καταναλωτών.

  • -
  • -

Όχι άλλες ψεύτικες εξατμίσεις! Η Audi δεσμεύτηκε για πραγματικές εξατμίσεις από δω και στο εξής σε όλα τα νέα της μοντέλα με θερμικά συστήματα κίνησης, έπειτα από απαίτηση των πελατών της!

Είναι κοροϊδία

Κάθε νέο Audi, βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο ή με υβριδικό σύστημα κίνησης θα έχει τον αριθμό των απολήξεων στην εξάτμιση που χρειάζεται και όχι «έξτρα» απλά και μόνο για αισθητικούς λόγους.  

Η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από ποικίλα σχόλια πελατών της γερμανικής φίρμας, οι οποίοι δήλωσαν μέσες άκρες ότι είναι κοροϊδία οι «fake» εξατμίσεις, από τη στιγμή που δεν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.

Μιλώντας, εκπρόσωπος της εταιρείας σε δημοσιογράφους στα πλαίσια της αποκάλυψης των νέων Audi A5 και S5, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Όλα τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται πάνω στην πλατφόρμα PPC (Premium Platform Combustion) θα φέρουν από δω και στο εξής τις απολήξεις στην εξάτμιση που χρειάζονται ώστε να είναι απολύτως λειτουργικά».

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το νέο Audi A5

Η αρχή έγινε με το νέο A5 και θα συνεχίσει με τα επερχόμενα Q5, A7 και Q7, καθώς και με το μελλοντικό διάδοχο του A8, το οποίο κατά πάσα πιθανότατα θα ονομάζεται… A9. Επίσης, ψεύτικες εξατμίσεις ή σχέδια που να παραπέμπουν σε εξατμίσεις, δε θα διαθέτουν ούτε τα ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας καθώς η όποια προσπάθεια να μιμηθούν τα θερμικά αδερφάκια τους κρίνεται ως εντελώς άστοχη, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι πελάτες της Audi.

   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...