Ferrari SF90 τούμπαρε στη μέση του δρόμου - Πώς συνέβη

Το υβριδικό supercar της Ferrari βρέθηκε να στέκεται στην οροφή του αφού πρώτα προσέκρουσε σε δέντρο, με οδηγό και συνοδηγό να βγαίνουν ζωντανοί.

  • -
  • -

Τα σύγχρονα supercars δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που παράγονταν πριν από 30 χρόνια, τόσο από πλευράς επιδόσεων, αλλά και από πλευράς ασφάλειας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτή η άτυχη Ferrari SF90 Stradale.

Πρόκειται για ένα από τα ταχύτερα μοντέλα που έχουν βγει ποτέ από το Maranello το ξέραμε. Χάρη σε έναν υπετροφοδοτούμενο V8 που κρύβεται πίσω από την καμπίνα των επιβατών και τρεις ηλεκτροκινητήρες (ένας στον πίσω άξονα και δύο στον εμπρός), το ιταλικό supercar αποδίδει 1.000 συνδυαστικούς ίππους. Αυτοί μεταφράζονται σε 2,5 sec για το 0-100 km/h και 340 km/h τελικής ταχύτητας. Τι γίνεται όμως όταν ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή τη δύναμη;

Accident in Orrang Road.
byu/NEXIVR inperth

 

Δείτε ακόμη: Τράκαρε με 400 km/h και δεν έπαθε τίποτα - Οδηγούσε αυτοκίνητο 1.842 PS

Τότε, έχουμε ατυχήματα όπως αυτό που θα δείτε παρακάτω. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Αυστραλία, με μία κίτρινη SF90 να καταλήγει με την οροφή της στον δρόμο και τους τροχούς να κοιτούν τον ουρανό. Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής αστυνομίας, το αυτοκίνητο αφού ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια τούμπαρε. Προφανώς το τρακάρισμα προκλήθηκε λόγω των επικίνδυνων ελιγμών του οδηγού, ο οποίος εκτός από τη ζημιά της Ferrari, θα πρέπει να πληρώσει και τα αντίστοιχα πρόστιμα της τροχαίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...