Ποια εταιρεία δίνει εγγύηση για πάντα; - Πουλάει και στην Ελλάδα

Εφ’ όρου ζωής εγγύηση για την μπαταρία, τον ηλεκτρικό κινητήρα και τα ηλεκτρονικά ισχύος τολμάει να δώσει μία μάρκα η οποία έχει παρουσία και στην Ελλάδα. Μήπως τρελάθηκαν;

  • -
  • -

Ο αριθμός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο, αυξάνεται διαρκώς. Παρόλα αυτά, πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την αντοχή της μπαταρίας, του ηλεκτρικού κινητήρα ή όλων των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων που τα ελέγχουν.

Τώρα μία εταιρεία τολμάει να δώσει εγγύηση για πάντα στα τρία πιο κρίσιμα και πιο ακριβά μέρη ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Στην μπαταρία, στον ηλεκτροκινητήρα ή τους ηλεκτροκινητήρες (ανάλογα την έκδοση) και στα ηλεκτρονικά ισχύος.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e2d1218ded9deaabe44024969807b2e2.jpg

Τι δείχνει η εφ’ όρου ζωής εγγύηση που δίνει η εταιρεία στα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα;

Η εταιρεία που αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την τόσο τολμηρή κίνηση έχει πλήρη και δυναμική παρουσία στην Ελλάδα, όμως η παραπάνω κίνηση ξεκίνησε από μία άλλη χώρα στην οποία δραστηριοποιείται.

Δείτε ακόμα: Τι γίνεται αν χαλάσει η μπαταρία στο ηλεκτρικό; Έχει εγγύηση;

Ακόμα κι έτσι, το γεγονός ότι αποφάσισε να δώσει εγγύηση εφόρου ζωής στα ηλεκτρικά της μοντέλα, δείχνει δύο πράγματα. Εμπιστεύεται απόλυτα την ηλεκτροκίνηση εν γένει, αλλά εμπιστεύεται απόλυτα και τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/2481c5cc1371e440a0f9aa8616e73203.JPG

Ποια είναι η μάρκα που δίνει εφ’ όρου ζωής εγγύηση; Ποια ηλεκτρικά της μοντέλα αφορά;

Η μάρκα που βρίσκεται στην Ελλάδα και δίνει εφ’ όρου ζωής εγγύηση στα ηλεκτρικά της μοντέλα είναι η MG, με την κίνηση αυτή να γίνεται αρχικά στην Ταΐλάνδη. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν αυτό το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Μάλιστα, η εγγύηση δεν αφορά μόνο τον πρώτο ιδιοκτήτη, αλλά μεταφέρεται στον επόμενο ακόμα κι αν το αυτοκίνητο πουληθεί κάποια στιγμή ως μεταχειρισμένο.

Τα μοντέλα της MG που διατίθενται με εφ’ όρου ζωής εγγύηση είναι τα MG4, MG Cyberster, καθώς επίσης τα Maxus 7 και Maxus 9. Η MG και η Maxus ανήκουν αμφότερες στον όμιλο SAIC. Στην Ελλάδα η Maxus είναι ξεχωριστή μάρκα, όμως στην Ταΐλάνδη τα παραπάνω μοντέλα διατίθενται ως MG Maxus 7 και MG Maxus 9.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...