Το υβριδικό MG των 195 ίππων που καίει 4,4 lt στα 100 km – Η τιμή του στην Ελλάδα

Το εν λόγω μοντέλο της MG είναι μάλιστα και το ταχύτερο σε επιτάχυνση υβριδικό στο segment B και από τα καλύτερα σε σχέση τιμής/αξίας.

  • -
  • -

Το νέο MG3, με το σύστημα μετάδοσης κίνησης Hybrid+ της MG, είναι και με τη «βούλα», το ταχύτερο σε επιτάχυνση (0-100 km/h σε 8’’) υβριδικό μοντέλο στην κλάση των supermini. Παρά βέβαια τις εξαιρετικές για το είδος του επιδόσεις, το MG3 Hybrid+ με τους 195 ίππους, καταναλώνει μόλις 4,4 lt/100 km, ενώ δεν υπερβαίνει και τα 100 g/km CO2.

Και αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως 80 km/h

Αυτή η αποδοτικότητα ενισχύεται περαιτέρω από μια μπαταρία με χωρητικότητα 1,83 kWh, παρέχοντας σημαντική αυτονομία οδήγησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Σε συνεργασία με τον ηλεκτροκινητήρα (ο βενζινοκινητήρας των 1,5 lt είναι 4κύλινδρος  ατμοσφαιρικός με 102 ίππους και 128 Nm ροπής) ο οποίος παράγει 100 kW (136 ίππους), το σύστημα Hybrid+ εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα απόδοσης ισχύος σε όλο το εύρος στροφών, καταφέρνοντας να κινηθεί με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως τα 80 km/h.

mg3

Η ευρύχωρη καμπίνα, μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες, ενώ στο ταμπλό, δεσπόζει η κεντρική οθόνη αφής των 10,25 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, η οποία Apple CarPlay και Android Auto. Ο δε οδηγός λαμβάνει την πληροφόρηση που θέλει από μια οθόνη 7 ιντσών που εξυπηρετεί ως πίνακας οργάνων και διαθέτει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε το MG 3 Hybrid+ 195 PS

Το νέο MG3 Hybrid+ έχει ως τιμή εκκίνησης τα 20.450 ευρώ και όπως όλα τα μοντέλα MG που διατίθενται στη χώρα μας, έτσι και αυτό, καλύπτεται από την τριπλή φροντίδα “Triple 7”, που σημαίνει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 7 χρόνια δωρεάν έλεγχος οχήματος και 7 χρόνια οδική βοήθεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...