Top 10 Μοντέλα 15 – 21 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 15 – 21 Ιουλίου

Μικρές ανακατατάξεις στη λίστα αυτής της εβδομάδας, ενώ συνεχίζουμε να έχουμε δύο γενιές του ίδιου μοντέλου εντός της δεκάδας.

  • -
  • -

Το εβδομαδιαίο Top 10 δείχνει τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, σύμφωνα με τις δικιές σας προτιμήσεις. Κρίνοντας από τη λίστα που έχουμε σήμερα και την αντίστοιχη την προηγούμενης εβδομάδας, μικρές είναι οι αλλαγές στις προτιμήσεις σας, ενώ πρέπει  το συμβάν με τις δύο γενιές του ίδιου μοντέλου μαζί στην ίδια δεκάδα συνεχίζεται. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκινώντας από την κορυφή, τα Toyota Aygo X και Suzuki Ignisαντάλλαξαν θέσεις, με το Ignis να χάνει την πρωτιά, ενώ το Kia Picantoσυνεχίζει την ανοδική του πορεία φτάνοντας πλέον στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Πίσω του τα Mitsubishi Space Star και FIAT 500, τα οποία έχασαν από μία θέση το καθένα πέφτοντας στις θέσεις 4 και 5, αντίστοιχα. Το FIAT Panda παρέμεινε στο νούμερο 6 με το Seat Ibiza να ακολουθεί για ακόμη μία φορά. Στην 8η θέση είχαμε και την τελευταία αλλαγή για τη λίστα της εβδομάδας, με την προηγούμενη γενιά του Suzuki Swift να προσπερνά το Renault Clioπου τώρα βρίσκεται στο 9. Τέλος, το νέο Suzuki Swift που γνωρίσαμε πριν από λίγο καιρό κλείνει το Top 10 για ακόμη μία φορά.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...