Ετοιμοπαράδοτο και με επιτόκιο 4,9% το υβριδικό Mazda2 – Τιμή

Το Mazda2 Hybrid που καίει μόλις 3,8 lt στα 100 km, μπορείς να το αποκτήσεις άμεσα στην Ελλάδα και με προνομιακό επιτόκιο.

  • -
  • -

Ένα από τα πιο αποδοτικά αυτοκίνητα πόλης, το νέο Mazda2 Hybrid, προσφέρεται ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα, έχοντας όλα όσα αναζητεί ο οδηγός από ένα supermini. Χάρη στο υβριδικό σύστημα κίνησης, αποτελεί ένα, αν όχι το πιο οικονομικό αυτοκίνητο της κατηγορίας.

mazda2

Η πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία του νέου ιαπωνικού supermini εναλλάσσεται ομαλά μεταξύ ηλεκτρικής και βενζινοκίνητης λειτουργίας, παρέχοντας εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου (3,8-4,3 l/100km) και μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 (87-97 g/km). Παράλληλα, εξασφαλίζει χάρη στους 116 ίππους του 1.500άρη κινητήρα ικανοποιητικές επιδόσεις, επιταχύνοντας έως τα 100 km/h σε 9,7 δευτερόλεπτα και έχοντας τελική ταχύτητα 175 km/h.

mazda2

Διαβάστε επίσης: To SUV της Mazda που καίει 3,5 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα

Διατηρώντας τον χαρακτηριστικό εμπρός προφυλακτήρα που εκφράζει το DNA της Mazda, καθώς και το πίσω διακοσμητικό στο χρώμα του αμαξώματος και τους μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες σε όλες τις εκδόσεις, το νέο Mazda2 Hybrid ενισχύει την έννοια της αισθητικής και της κομψότητας της κίνησης από κάθε οπτική γωνία.  

Οθόνη 9 ιντσών και δεκάδες συστήματα

Το νέο Mazda2 Hybrid έχει αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων και οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών που προσφέρουν μια ενισχυμένη οδηγική εμπειρία σε ένα επίπεδο υψηλής ποιότητας. Στα ατού του περιλαμβάνεται το πλήρες πακέτο ασφαλείας με στάνταρ συστήματα όπως το ADAS, την κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα ακινητοποίησης, την υποβοήθηση για ξεκίνημα σε ανηφόρα (HLA), το Adaptive Cruise Control, τη διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας, την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, την έξυπνη υποστήριξη πέδησης (συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης πεζών) και το σύστημα ελέγχου της δυναμικής σταθερότητας (DSC).

mazda2

Οι τιμές για το νέο Mazda 2 Hybrid ξεκινούν από 20.924 ευρώ, με το αυτοκίνητο να είναι άμεσα διαθέσιμο προς παράδοση και μάλιστα με ένα από τα πιο προνομιακά επιτόκια της αγοράς, της τάξης του 4,9%. Δείτε εδώ όλες τις τιμές του Mazda2 Hybrid

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...