Σκοτώθηκε στην Τουρκία η πιο όμορφη influencer – Τράκαρε με φορτηγό

Η Ρωσίδα Tatyana Ozolina, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως η «πιο όμορφη αναβάτης μοτοσικλετών», έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία, έπειτα από σύγκρουση με φορτηγό.

  • -
  • -

Η influencer και youtuber με το όνομα MotoTanya έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Τουρκία, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, συγκρούστηκε με φορτηγό. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πανέμορφη Ρωσίδα Tatyana Ozolina ταξίδευε στη γειτονική χώρα με δύο ακόμη motovloggers, όταν σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο.

rosida

Η 38χρονη, την οποία χαρακτήριζαν ως την «πιο όμορφη αναβάτη μοτοσικλετών», σκοτώθηκε στον δρόμο ανάμεσα στη Mugla και το δημοφιλές θέρετρο Bodrum, οδηγώντας μια BMW S 1000RR. Το πως ακριβώς συνέβη το τροχαίο δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά διάφορά τοπικά Μέσα αναφέρουν πως η Ρωσίδα έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στο φορτηγό. Στο δυστύχημα ενεπλάκη και ο συνεργάτης της Onur Obut με άλλη μοτοσικλέτα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. 

rosida

H Ozolina, δραστηριοποιούνταν έντονα στα social media, έχοντας 5 εκατ. ακολούθους στο TikTok, 2 εκατ. στο YouTube και άλλους 973.000 στο Instagram. Οι τελευταίες αναρτήσεις της ήταν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, με την ίδια να αποκαλύπτει πως της αρνήθηκαν την είσοδο στη χώρα μας, εν μέσω των περιορισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τους Ρώσους πολίτες.

rosida

Ο Andrei Ivanov, επικεφαλής της ένωσης MotoMoscow, επιβεβαίωσε τον θάνατο της πανέμορφης συμπατριώτισσάς του, λέγοντας: «Η MotoTanya δεν είναι πια μαζί μας, είχε μια λαμπερή και όμορφη ζωή, εκατομμύρια άνθρωποι την ακολουθούσαν. Ίσως δεν υπάρχει ούτε ένας μοτοσικλετιστής στη χώρα που να ήταν αδιάφορος για την Tatyana. Τη λάτρεψαν, τη ζήλευαν, τη θαύμασαν, την αντέγραψαν, τη βραβεύσαν ως της κορυφαία μπλόγκερ και, ταυτόχρονα, τη συκοφάντησαν. Τώρα το μόνο που μένει είναι η μνήμη της. Καλό παράδεισο».

rosida

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...