Hyundai Tucson: Φθηνότερο 3.000 ευρώ το οικογενειακό SUV - Για λίγες ημέρες ακόμη!

Προωθητική ενέργεια για το Hyundai Tucson ξεκινάει από την ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας, με μεγάλο όφελος για τους αγοραστές που θέλουν ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό SUV.

  • -
  • -

Έχοντας μια μεγάλη γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει προτάσεις για κάθε γούστο, το Hyundai Tucson έχει εξελιχθεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα μεσαία SUV. Διαθέσιμο σε mild hybrid εκδόσεις βενζίνης, full hybrid επιλογή, ακόμη και Plug-In Hybrid ή diesel, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι καλύπτει όλες τις πτυχές της αγοράς, ενώ διατίθεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7DCT, όπως και με τετρακίνηση. Τώρα, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της μάρκας προσφέρει επιπλέον όφελος 3.000 ευρώ καθιστώντας το Tucson ακόμη πιο δελεαστικό, για περιορισμένο χρονικό διάστημα έως και τις 31 Ιουλίου.

Η καλύτερη στιγμή για Hyundai Tucson!

Για λίγες ημέρες ακόμη, η προωθητική ενέργεια προβλέπει έκπτωση 3.000 € στο δημοφιλές κορεάτικο SUV με την εντυπωσιακή εμφάνιση, τους πλούσιους χώρους και την υψηλή τεχνολογία. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των πολλών εκδόσεων σε μηχανικά μέρη, το Hyundai Tucson διατίθεται και σε ποικιλία εκδόσεων εξοπλισμού, τις Exclusive, Premiumκαι Distinctive. Έτσι οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αποφασίσουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες, επιλέγοντας μια πιο προσιτή πρόταση ή μια με περισσότερο εξοπλισμό, ανάλογα τι προτιμούν.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Hyundai Tucson Plug-In Hybrid 4WD 265 PS

Με την έκπτωση των 3.000 ευρώ, η αρχική τιμή του Hyundai Tucson ορίζεται στις 27.590 €. Πρόκειται για την έκδοση Hyundai Tucson 1.6T Exclusive με κίνηση στους εμπρός τροχούς, 150 ίππους, χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και mild hybrid σύστημα (ήπια υβριδικό) που βοηθάει στον περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των ρύπων. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα Hyundai Tucson απολαμβάνουν το προνόμιο ελεύθερης εισόδου στον Δακτύλιο της Αθήνας, λόγω της υβριδικής τεχνολογίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...