Νέο video: Οδηγούμε το εκπληκτικό Hyundai Ioniq 5 N των 650 ίππων

Το πρώτο ηλεκτρικό N της Hyundai είναι γεγονός και ίσως αποτελέσει το αυτοκίνητο που θα κάνει όλους τους ορκισμένους petrolheads να… «αλλαξοπιστήσουν».

  • -
  • -

Ήρθε η στιγμή για να δούμε τα ηλεκτρικά με άλλο μάτι; Η Hyundai λέει «ναι»! Αφού δημιούργησε μοντέλα όπως τα Ioniq 5 και 6 για να ικανοποιήσει τον μέσο καταναλωτή με αυτοκίνητα μοντέρνα ευρύχωρα και αποδοτικά, τώρα έρχεται το Ioniq 5 N για να φέρει τα πάνω κάτω στην κατηγορία των αυτοκινήτων επιδόσεων. Με 650 ίππους και 0-100 km/h σε 3,4 sec μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε όλα τα εξωφρενικά γρήγορα ηλεκτρικά που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αυτό που έχει φτιάξει όμως το N division δεν στέκεται στους αριθμούς… αλλά συναγωνίζεται στα ίσια θερμικές κατασκευές, ως προς την οδηγική απόλαυση που προσφέρει.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του

Έχοντας δείξει ήδη τα όσα μπορεί να καταφέρει με τα i20 Ν και i30 N, τώρα η Hyundai έβαλε ως στόχο να δείξει σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία πως φτιάχνεται ένα ηλεκτρικό που έχει ως επίκεντρο τον οδηγό. Και όλα δείχνουν πως τα κατάφερε… με την πρώτη. Οι Κορεάτες το χαρακτηρίζουν «ζωηρό στις στροφές, αποτελεσματικό στην πίστα, καθημερινό supercar». Εμείς δηλώνουμε πως πρόκειται για το καλύτερο ηλεκτρικό για πραγματική οδήγηση! Ορίστε… το είπαμε. Γιατί; Η απάντηση στη νέα video-δοκιμή που βρίσκεται στην κορυφή του άρθρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...