Κρήτη: Εργάτης έσωσε δύο ανθρώπους από φλεγόμενο όχημα και του έκαναν μήνυση!

Ο εργαζόμενος σε οικοδομή στην Κρήτη όταν αντιλήφθηκε το όχημα να φλέγεται έτρεξε να σώσει τους ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν και βρήκε τον μπελά του.

  • -
  • -

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένα θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής τυλίχθηκε στις φλόγες, από έκρηξη της αντλίας καπνού, εγκλωβίζοντας τους δύο υπαλλήλους στο εσωτερικό. Όπως αναφέρει το MEGA, ένας εργαζόμενος σε οικοδομή, που μόλις είχε κατέβει από τη σκαλωσιά, έτρεξε για βοήθεια.

Ο άνθρωπος βλέποντας πως η κατάσταση έχει γίνει επικίνδυνη, αφού μπλόκαραν οι πόρτες, πήρε ένα σφυρί για να σπάσει τα παράθυρα και να απεγκλωβίσει τους δύο ανθρώπους που ήταν στο όχημα. Η εταιρεία όμως στην οποία άνηκε το θωρακισμένο αυτοκίνητο του μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας. Ευτυχώς, σύντομα απέσυρε τη μήνυση.

Μιλώντας στην εκπομπή «megagegonota», ο Παύλος Μπαρμπαδάκης, ο εργαζόμενος στην οικοδομή που έσωσε τους δύο συνανθρώπους τους, είπε: «Δούλευα πιο πάνω σε μία οικοδομή, και είχα κατέβει από τη σκαλωσιά για να πάρω έναν καφέ και να κάνω διάλειμμα. Είδα μαζεμένο κόσμο έξω από την τράπεζα που ήταν ένα αμάξι της χρηματαποστολής και φώναζαν βοήθεια καίγονται’. Πλησίασα κοντά, προσπάθησα να ανοίξω τις πόρτες αλλά ήταν κλειδωμένες και δεν άνοιγαν ούτε οι μπροστινές ούτε οι πίσω. Έτρεξα γρήγορα στη δουλειά που ήμουν, και πήρα ένα σφυρί μήπως και σπάσω τα τζάμια να βγουν οι άνθρωποι από μέσα γιατί είχε πυκνό μαύρο καπνό. Προσπάθησα να σπάσω του οδηγού και του συνοδηγού το τζάμι αλλά μάλλον απασφαλίσανε οι πόρτες που είχαν μπλοκάρει. Άνοιξε από του οδηγού η πόρτα και τους βγάλαμε με τα χέρια σηκωτούς, στην ουσία ημιλιπόθυμους από το τζάμι του συνοδηγού και μετά ήρθε το ασθενοφόρο και τους δώσανε τις πρώτες βοήθειες».

 

φωτό: αρχείου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...