Νοίκιασε Lamborghini, τη διέλυσε και έφυγε τρέχοντας [video]

Η κάμερα κατέγραψε την στιγμή που ο οδηγός βγαίνει από τη μισοδιαλυμένη Lamborghini αξίας άνω των 238.000 ευρώ και την εγκαταλείπει πάνω στο πεζοδρόμιο.

  • -
  • -

Ο οδηγός μόλις έχει χάσει τον έλεγχο της Lamborghini Huracan λόγω υπερβολικής ταχύτητας, έχει παρασύρει με το supercar έναν στύλο και προσκρούσει σε τοίχο σε κεντρικό σημείο του Λονδίνου, λίγα μέτρα από τον σταθμό Overground.

Το αυτοκίνητο αξίας άνω των 238.000 ευρώ βγάζει καπνούς, με τους περαστικούς να σπεύδουν στο σημείο, προκειμένου να δουν τι συνέβη. Ο οδηγός, όντας ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, έχει βγει από την Hucaran EVO Spyder, παίρνει κάτι αντικείμενα και εγκαταλείπει τρέχοντας το σημείο.

lamborghini

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία το μπλε supercar ήταν νοικιασμένο. Παραδόξως, δεν είναι η πρώτη φορά που το ίδιο supercar γίνεται viral. Πρόσφατα, εμφανίστηκε σε βίντεο με τον ράπερ Kairo Keyz.

Δείτε ακόμη: 13χρονος τράκαρε Lamborghini Huracan - Πώς έγινε το ατύχημα;

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, με τον συνεπιβάτη, ο οποίος παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος να δέχεται τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Όπως φαίνεται από τις εικόνες, η Lamborghini υπέστη πολύ σοβαρές υλικές ζημιές. Το εμπρός τμήμα έχει καταστραφεί τελείως, οι αερόσακοι ενεργοποιήθηκαν και διάφορα εξαρτήματα της Hucaran EVO Spyder εκτοξεύθηκαν στον δρόμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...