Νέο Ford Puma: Πέντε λόγοι που αξίζει να το αγοράσεις τώρα!

Το ανανεωμένο Ford Puma παραμένει το πιο οδηγοκεντρικό B-SUV στην αγορά και αυτοί είναι οι πέντε λόγοι που αξίζει να το αγοράσεις σήμερα.

  • -
  • -

Η κατηγορία των B-SUV παραμένει η πιο πολυπληθής, αλλά και ανταγωνιστική στην αγορά αυτοκινήτου. Η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινητοβιομηχανιών έχει εισέλθει στο segment των αστικών crossover, με τις προτάσεις να είναι περισσότερες από ποτέ! Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν κάποιες που ξεχωρίζουν. Μοντέλα που έχουν στιλ και χαρακτήρα, όπως το Ford Puma. Το crossover της αμερικανικής φίρμας διακρίνεται από τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας, εστιάζοντας στον οδηγό. Η οδηγοκεντρική προσέγγιση των τεχνικών, τους δικαίωσε πλήρως και το Puma είναι σήμερα το δημοφιλέστερο μοντέλο της Ford. Η ανανεωμένη εκδοχή του δεν ξεφεύγει από τις βασικές αρχές που γνωρίζαμε, αλλά έρχεται αναβαθμισμένη σχεδόν όλους τους τομείς για να διατηρηθεί ως μία από τις πλέον ελκυστικές προτάσεις στην κατηγορία. Έτσι, σήμερα έχεις πέντε βασικούς λόγους που αξίζει να το κάνεις δικό σου τώρα! 

1. Δυναμικό και προσαρμοσμένο σε σένα!

Αναμφίβολα, το Puma ξεχωρίζει! Δεν μοιάζει με κανένα άλλο B-SUV της κατηγορίας, διαθέτοντας θελκτική σχεδίαση που αποπνέει δυναμισμό. Είναι αθλητικό και μυώδες, συνδυάζοντας ιδανικά τις καμπύλες με τις ακμές. Στην ανανεωμένη εκδοχή οι διαφορές είναι πολύ μικρές, κάτι λογικό αφού το σχήμα του παραμένει φρέσκο και μοντέρνο. Τα νέα φωτιστικά σώματα με τη διαφορετική φωτεινή υπογραφή, που προαιρετικά μπορούν να εφοδιαστούν με τεχνολογία Dynamic Matrix LED, αποτελούν μία από τις αλλαγές. Επιπλέον, μία σειρά από νέους χρωματισμούς που έχουν προστεθεί στην παλέτα του, αλλά και οι ζάντες διαφορετικής σχεδίασης, φροντίζουν να ενισχύσουν περαιτέρω την εικόνα του.

Όμως, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, μπορείς να επιλέξεις διαφορετική έκδοση, με ξεχωριστή σχεδιαστική προσέγγιση που ταιριάζει στα θέλω σου. Η βασική Titanium δίνει έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια, ενώ η ST-Line απευθύνεται σε όσους εστιάζουν στα δυναμικά χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, η ST-Line X είναι ιδανική για όσους θέλουν κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού και η ST για αυτούς που απολαμβάνουν τις εκρηκτικές επιδόσεις και την οδική συμπεριφορά που μόνο η Ford Performance μπορεί να εγγυηθεί. 

2. Η απόλυτη ψηφιακή εμπειρία!

Η ολική μεταμόρφωση του νέου Ford Puma, αφορά την καμπίνα των επιβατών. Το δυναμικό crossover έχει ενισχύσει στο μέγιστο βαθμό την ψηφιακή του υπόσταση, προσφέροντας μία απόλυτα digital εμπειρία σε όσους βρίσκονται στο εσωτερικό του. Η μίνιμαλ αισθητική έχει συνδυαστεί με δύο εντυπωσιακές οθόνες. Η πρώτη σε διάσταση 12,8’’ ιντσών έχει το ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων και ξεχωρίζει με τα νέα ευανάγνωστα και καλαίσθητα γραφικά. Την ίδια ώρα, στη κεντρική κονσόλα δεσπόζει η νέα οθόνη αφής σε διάσταση 12’’, η οποία εκτός από το σύστημα πολυμέσων, στο κάτω μέρος φιλοξενεί κουμπιά αφής για βασικές λειτουργίες, όπως ο κλιματισμός.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η αναβάθμιση σε επίπεδο συνδεσιμότητας, την οποία εξασφαλίζει η νεότερη γενιά SYNC 4 του συστήματος πολυμέσων. Σημείο αναφοράς είναι η εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα μέσω ενός 5modem, στοιχείο που βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος SYNC 4, επιτρέποντας και απομακρυσμένες ενημερώσεις. Φυσικά, προσφέρει ασύρματη σύνδεση με smartphone, υποστηρίζοντας Apple CarPlay και Android Auto, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης. Επιπλέον, διαθέτει φωνητικές εντολές, αλλά και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα! Είτε με τη νέα ενσωματωμένη ηχόμπαρα υψηλής απόδοσης είτε με το προαιρετικό σύστημα της B&O με δέκα ηχεία! 

3. Στη καμπίνα του δεν κάνεις τον παραμικρό συμβιβασμό!

Μπορεί οι διαστάσεις του να είναι compact, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στο εσωτερικό του πρέπει να κάνεις χωροταξικούς συμβιβασμούς. Στην καμπίνα του Puma μπορείς άνετα να ταξιδέψεις με άλλους τρεις ενήλικες, εκμεταλλευόμενος και τον κορυφαίο χώρο αποσκευών στην κατηγορία. Με χωρητικότητα 456 lt θέτει νέα στάνταρ στα B-SUV, δίνοντας σου τη δυνατότητα να τοποθετήσεις αντικείμενα με πλάτος έως και ένα μέτρο. Επιπλέον, το γνωστό σήμερα Megabox των 80 lt στο χώρο του πορτ-μπαγκάζ είναι εκεί για να προσθέσει μία εξαιρετικά πρακτική λύση τοποθέτησης αντικειμένων. 

4. Απολαυστικό σε κάθε είδους διαδρομή και συνθήκη

Όπως κάθε μοντέλο της Ford, το Puma έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να προσφέρει οδηγική απόλαυση. Και η πραγματικότητα είναι πως το καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία. Από τη στιγμή που θα βρεθείς στο τιμόνι του θα σου προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα αναδεικνύοντας τη σπορ πτυχή της προσωπικότητας του. Σε αυτό δεν ευθύνεται μόνο το μαεστρικό στήσιμο της ανάρτησης από τους τεχνικούς της Ford, αλλά και οι βραβευμένοι κινητήρες Ecoboost της αμερικανικής μάρκας. Το προηγμένο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 1.000 cc, σε κάθε περίπτωση ενισχυμένο με την τεχνολογία ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, προσφέρεται με απόδοση 125, 155, αλλά και 170 ίππων στην κορυφαία έκδοση ST. Με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή με το αυτόματο 7άρι Powershift, κάθε έκδοση καταφέρνει να συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και πολύ καλή οικονομία καυσίμου. 

5. Πιο εύκολο από ποτέ να το κάνεις δικό σου!

Σήμερα μπορείς να αποκτήσεις το νέο Ford Puma με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς. Με επιτόκιο μόλις 2,99% και 8 χρόνια εγγύηση, ενώ αν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που προτιμούν την άνεση του leasing, είναι διαθέσιμο και με μηνιαίο μίσθωμα της τάξεως των 233€, μέσω του προγράμματος Ford Lease. Με τιμή εκκίνησης τα 26.665 €, το κορυφαίο σπορ B-SUV μπορεί να γίνει σήμερα κιόλας δικό σου.

Μάθε περισσότερα για το νέο Ford Puma, ενώ μπες στον διαμορφωτή της Ford για να το φτιάξεις όπως ακριβώς θέλεις. Αν προτιμάς, μπορείς να βρεις τον κοντινότερο σε σένα αντιπρόσωπο της μάρκας, για να το δεις από κοντά και να διαπιστώσεις όλα όσα το καθιστούν ξεχωριστό στην ανταγωνιστική κατηγορία των B-SUV.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...